Fællesspisning i caféen på Willumsens Museum

Velkommen i vores lyse og rummelige Café Ferdinand

Nu er det igen muligt at nyde lækre tapas af bedste kvalitet i museets café.
Café Ferdinand er museets selvbetjeningscafé, og her kan du købe varme og kolde drikkevarer, kage og chokolade, samt nyheden: tapas, med håndplukkede råvarer af den bedste – og så vidt muligt – lokal kvalitet.

Du har mulighed for at købe en måltidspose med lækre tapenader og italienske delikatesser fra Sannes Kaffe, brød fra lokale bagere, prisvindende snackpølser fra Kødsnedkeren i Vejby , samt lækre oste. Mandag til fredag leveres tapasposen med delikatesse-kiks. Brød kan dog bestilles på forhånd, hvis du henvender dig til museet senest klokken 16 dagen før dit planlagte besøg.

En  menupose koster 369,- og der er nok i posen til to til tre personer. Det du ikke spiser, kan du tage med hjem sammen med et forslag til, hvordan du kan anvende overskuddet. Det er også muligt at sammensætte din egen menu til listepris.

Hver dag har vi et udvalg af kager fra lokale bagere samt enkelte andre snacks. Museets gæster er desuden velkomne til at nyde medbragt mad i cafeen mod køb af drikkevarer.

Vi holder åbent i museets åbningstid hver dag klokken 10-17.

Pausen i Café Ferdinand kan nyde med kaffe, konditorkage og en god kunstbog,

Hold dit næste arrangement på Willumsens Museum

Det er nu muligt at leje Café Ferdinand til et offentligt arrangement. På hverdage uden for almindelig åbningstid koster det 1000,- kr. for leje af lokaler, og 250,- kr. i timen for hver vagt, som skal være til stede. Antallet af vagter vil afhænge af arrangementets karakter. Lørdag og søndag stiger taksterne til hhv. 1500,- kr. for leje af lokaler og 300,- kr. i timen for vagt.

Leje af Café Ferdinand til et firma-arrangement koster 2500,- for leje af lokaler på hverdage og 3500,- i weekenden.  Uden for almindelig åbningstid på hverdage betales desuden til vagter. Timetaksterne for vagter er de samme som for offentlige arrangementer. Ved et firma-arrangement skal der også betales entré, og en omvisning i museet er en obligatorisk del af besøget. Det er muligt at tilkøbe forplejning i forskellige variationer – kontakt os for et skræddersyet tilbud.

Hvis du ønsker at krydre arrangementet med et kreativt forløb, kan du se her for at lade dig inspirere.