Mundbind i Café Ferdinand

Det er fortsat et lovkrav, at gæster på caféer og restauranter bærer mundbind, når de bevæger sig rundt i caféen. Således også i Café Ferdinand her på Willumsens Museum.

Når du har fundet en plads, og sidder ved bordet, behøver du ikke bære mundbind.

Læs mere på sundhedsstyrelsens hjemmeside her >>

Vi beklager ulejligheden, men håber samtidigt, at I vil bakke op om at passe på jer selv, hinanden og os, der arbejder på museet.

Velkommen i vores lyse og rummelige Café Ferdinand

I weekender og skoleferier er det nu igen muligt at nyde lækre tapas af bedste kvalitet i museets café. 
Café Ferdinand er museets selvbetjeningscafé, og her kan du købe varme og kolde drikkevarer, kage og chokolade, samt nyheden: tapas, med håndplukkede råvarer af den bedste – og så vidt muligt – lokal kvalitet.

Du har mulighed for at købe en måltidspose med lækre tapenader og italienske delikatesser fra Sannes Kaffe, brød fra Bagergården, prisvindende snackpølser fra Kødsnedkeren i Vejby , samt lækre oste fra Ostebørsen produceret af mælk fra deres gårdmejeri i Vemmelev.

En  menupose koster 299,- og der er nok i posen til to til tre personer. Det du ikke spiser, kan du tage med hjem sammen med et forslag til, hvordan du kan anvende overskuddet. Det er også muligt at sammensætte din egen menu til listepris.

Vi har et lille udvalg af kager fra Bagergården samt enkelte andre snacks. Museets gæster er desuden velkomne til at nyde medbragt mad i cafeen mod køb af drikkevarer.

Vi holder åbent i museets åbningstid hver dag klokken 10-17, men bemærk, at der ind til videre kun er salg af tapas i weekender og skoleferier. 

Hold dit næste arrangement i Café Ferdinand

Det er nu muligt at leje Café Ferdinand til et offentligt arrangement. På hverdage uden for almindelig åbningstid koster det 1000,- kr. for leje af lokaler, og 250,- kr. i timen for hver vagt, som skal være til stede. Antallet af vagter vil afhænge af arrangementets karakter. Lørdag og søndag stiger taksterne til hhv. 1500,- kr. for leje af lokaler og 300,- kr. i timen for vagt.

Leje af Café Ferdinand til et firma-arrangement koster 2500,- for leje af lokaler uden for almindelig åbningstid på hverdage og 3500,- lørdag og søndag. Timetaksterne for vagter er de samme som for offentlige arrangementer. Ved et firmaarrangement skal der også betales entré, og en omvisning i museet er en obligatorisk del af besøget.