FAMILIESØNDAG PÅ WILLUMSENS MUSEUM

En familie besøger udstillingerne til Familiesøndag

2. søndag i hver måned inviterer J.F. Willumsens Museum til familiesøndag med forskellige kreative aktiviteter for både store og små. Kom og vær med, når vores dygtige undervisere sætter gang i det kreative værksted med forskellige aktiviteter for børn og deres voksne.

Materialer og temaer på de forskellige datoer vil relatere sig til museets aktuelle udstillinger,  og bliver formidlet i øjenhøjde. Til og med august 2021, er det gratis at deltage i det kreative værksted. Herefter koster det almindelig entré  – og den er i øvrigt gratis for børn under 18.

Familiesøndage 2021

6. juni
Grafik I værkstedet kan du afprøve forskellige grafiske trykketeknikker. Du kn bl.a. lave aftryk af planter du finder i parken eller du kan lave et aftryk af et motiv du selv tegner.

20. juni
Grafisk trykkeværksted

4. juli
Drager Kom og lav din egen hånd-drage, eller tegn med kul og pasteller fantasidyr og skøre skabninger.

18. juli
Grafisk trykkeværksted

KOM TIL FAMILIESØNDAG PÅ FØLGENDE DATOER

[fusion_events cat_slug=”familiesoendag” past_events=”no” order=”ASC” number_posts=”14″ columns=”3″ column_spacing=”” picture_size=”cover” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” content_alignment=”” content_length=”” excerpt_length=”” strip_html=”” pagination=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]