Julekoncert med VIVA kammerkor
For medlemmer af kunstklubben. Er du endnu ikke medlem, kan du blive det her: www.willumsensmuseum.dk/kunstklubben. OBS: Kun en billet pr. medlem (to, hvis du har 1+1 medlemskab). Prisen er inklusiv entré til museets udstillinger. Husk gyldigt klubkort på dagen.
Julekoncert med VIVA kammerkor
Prisen er inklusiv entré til museets udstillinger.

Kom med til julekoncert med VIVA kammerkor

Lad julefreden sænke sig sammen med VIVA kammerkor onsdag den 8/12 klokken 19.00. Kom og lyt til en perlerække af skøn julemusik, når koret synger julen ind. I vil blive mødt af klassiske satser af salmer og julesange i dejlige flerstemmige arrangementer.