Kend de magiske urter
0 ledige
Udsolgt
Venteliste til Kend de magiske urter
Her kan du skrive dig op, hvis du er interesseret i at høre fra os, om afbud, ekstra pladser eller nye datoer.
Ubegrænset

Workshop med Anja Ballegaard, Forfatter, Biopat & Naturopath i biologisk medicin
Lørdag d. 26. juni 2021 Kl. 11-13.

Tag med i alkymistens fodspor og lær hvordan du kan gøre brug af de magiske urter. Du vil lære forskellige urter at kende og finde ud af hvilke du kan række ud efter i forskellige situationer. Workshoppen er målrettet brugen af urter i hverdagssituationer og er en oplagt for dig der gerne vil starte dit eget urteapotek, som du kan bygge videre på derhjemme. Workshoppen er gratis at deltage i, men kræver dog tilmelding.

Medbring kurv, saks og handsker og evt. en notesbog, hvor du kan presse urterne og skrive om dem, så er de nemmere at huske når man kommer hjem.

OBS: Husk gyldigt coronapas og at holde dig opdateret på gældende retningslinjer. Maks 15 deltagere på workshoppen.

Arrangementet er en del af et omfangsrigt sommerprogram støttet af Realdanias Byd indenfor-pulje.  på Willumsens Museum. Programmet omfatter blandt andet yoga i museumsparken, urteworkshop med biopat og naturopath Anja Ballegaard, farveworkshops med billedkunstner Cecilia Westerberg og kreativt værksted for børnefamilier. Se alle arrangementerne ved at følge linket her