Billedskole 2024 2.-4. klasseFortsat ledige pladserons06mar16:00ons18:0016:00 - 18:00

Et barn sætter sin tegning op på et blåt stakit

Kan du lide at udtrykke dig gennem billeder? Kan du lide at være kreativ og eksperimentere med materialer og udtryksformer? Så er billedskolen på Willumsens Museum noget for dig.

Willumsens Museums billedskole er åben for alle, der har lyst til at lege med mange forskellige materialer – og blive dygtigere til at udtrykke sig kreativt. Vi undersøger kunstværker og materialer sammen, og øver os undervejs. I billedskolen skal vi arbejde med mange forskellige udtryksformer og projekter indenfor blandt andet tegning, maleri, skulptur, tryk, foto med mere. Undervisningen foregår på Willumsens Museum, og vi vil lade os inspirere af Willumsens kunstneriske arbejde samt inddrage museets særudstillinger og andre kunstnere.

2.-4. Klasse

Tidspunkt: Onsdag kl. 16.00-18.00

Datoer: Opstart onsdag den 7. februar 2023 (12 gange).

Bemærk: Ingen undervisning i uge 7 og uge 13.

Underviser: Sanne Lautrup.