Billedskole 2024 4.-7. klasseFortsat ledige pladsertor07mar16:00tor18:0016:00 - 18:00

Tre børn eksperimenterer med farver

Kan du lide at udtrykke dig gennem billeder? Kan du lide at være kreativ og eksperimentere med materialer og udtryksformer? Så er billedskolen på Willumsens Museum noget for dig.

Willumsens Museums billedskole er åben for alle, der har lyst til at lege med mange forskellige materialer – og blive dygtigere til at udtrykke sig kreativt. Vi undersøger kunstværker og materialer sammen, og øver os undervejs. I billedskolen skal vi arbejde med mange forskellige udtryksformer og projekter indenfor blandt andet tegning, maleri, skulptur, tryk, foto med mere. Undervisningen foregår på Willumsens Museum, og vi vil lade os inspirere af Willumsens kunstneriske arbejde samt inddrage museets særudstillinger og andre kunstnere.

Tidspunkt: Torsdag kl. 16.00-18.00

Datoer: Opstart torsdag den 8. februar (12 gange).

Bemærk: Ingen undervisning i uge 7 og 13.

Underviser: Mille Søndergaard