Broderede blomster i Willumsens farveuniversBroderiworkshop for begyndere og øvedeons17apr17:00ons18:3017:00 - 18:30

Kom med til broderiworkshop på Willumsens Museums midt inde i kunsten.

J.F. Willumsen er kendt for hans uovertrufne sans for farver. Hans farvestærke kunstværker fremstår i dag, på trods af deres alder, helt nyskabende med sine modige farvekombinationer og skæve nuancer. På workshoppen henter vi inspiration i Willumsens værker og anvender dem til små broderede blomstermotiver. Broderierne kan være små selvstændige værker eller bruges til dekoration eller reparation af tøj og tekstiler. Blomsterne kan for eksempel vokse ud fra skjorteåbningen og pynte den plet du aldrig kunne få af eller gro op fra kanten af en dug og fikse et hul.

Du skal selv medbringe:

Broderiramme
Broderinål
Tekstil/tøj du gerne vil dekorere/reparere.

Til rådighed:

Broderi-garner i farver fundet i malerierne
Skabeloner til forskellige blomster til rådighed.
Man kan både være med som helt ny til nåle eller som trænet brodøse.

Underviser

Agnes Saaby Thomsen er uddannet beklædningsdesigner fra Det Kongelige Akademi. Hendes univers er feminint, farverigt og fyldt med flora og fungi. Hun har blandt andet designet broderi-kits for Mender Society og brænder for at vise hvordan broderi kan bruges til at forlænge levetiden på vores tøj ved hjælp af visible mending og hvordan håndens arbejde knytter os tættere til de tekstiler vi omgiver os med.

Workshop for begyndere og øvede

Willumsens Museum