Dette er et tilbagevendende arrangement

Efterårsferie på Willumsens Museum

16okt11:0014:00Efterårsferie på Willumsens MuseumPortrætworkshop for hele familien11:00 - 14:00

Arrangementsdetaljer

Kom og mal et portræt af din mor, far, mormor eller måske dig selv? I udstillingen med Willumsens værker, kan du se på hans mange portrætter og blive inspireret af ansigtsfarver og former. Xenia vil hjælpe dig med at få viden om ansigtets proportioner.

Du behøver ikke at melde dig til på workshoppen, men kan bare dukke på. Vi har materialer til rådighed. Det er gratis at deltage i undervisningen, når entréen til museet er betalt.

Om underviseren:

Xenia Michaelsen er portrætmaler, underviser og workshopholder.  Tidligere har hun deltaget i DR1-programmet “Danmarks Bedste Portrætmaler,” hvor hun var finalist i 2018.

Hun har malet portrætter i mere end 25 år og underviser desuden i portrættegning på aftenskolen og hos TegneskoleKBH.

Xenia er uddannet som vægmalerikunstner på Kunstakademiet i Moskva. Siden 1996 har hun boet i Danmark, hvor hun har studeret rumindretning på Danmarks Designskole.

Se hendes portrætgalleri på https://portraetter.dk/

Kunstkufferter og Lydfortælling til børn

PÅ JAGT EFTER WILLUMSENS FARVER

Med vores lydfortælling til børn “På jagt efter Willumsens farver” kan I dykke ned i de enkelte værker, og blive klogere på Willumsen og hans kunst. Appen kan downloades der, hvor du normalt henter dine apps – søg blot på Willumsens Museum – eller du kan lytte på en Ipad i caféen.

TAG KUNSTKUFFERTEN MED I UDSTILLINGERNE

Museets billedkunstner, Mille Søndergaard, har sammensat en kunstkuffert, som børnefamilier kan tage med i udstillingerne. Her er materialer og opgaver til et par farverige kunstneriske timer blandt værkerne eller ved et bord i cafeen – eller i haven. I bestemmer selv, hvilken i hvilken rækkefølge I vil undersøge værkerne, og om I vil holde en pause undervejs.

Portræt af en ung pige malet af et barn. Pink trøje på gul baggrund.

To børn lytter til lydfortællingen På jagt efter Willumsens farver
På jagt efter Willumsens farver

Tid

(Søndag) 11:00 - 14:00

Go to Top