Keramikworkshop

01feb16:3020:30Keramikworkshop16:30 - 20:30

Arrangementsdetaljer

Keramikworkshop på Willumsens Museum giver dig en introduktion til at skabe dine egne genstande i keramik. Kurset foregår over to gange med praktisk arbejde og introduktion til Willumsens keramiske værker og hans passion for selv at udvikle glasurer og teknikker.

Det koster 850,- kroner at deltage på kurset. workshoppen er tilrettelagt til begyndere, så alle kan være med. Børn op til 12 år kan deltage på kurset gratis i følge med en voksen – hvis de kan deles om den inkluderede mængde ler. Ekstra ler kan tilkøbes for kr. 100,- for et halvt kilo (prisen afspejler omkostninger til materiale, 2x brænding og glasering).

Vores keramikworkshop er ledet af Jette og Marianne, der er kreative og selvlærte keramikere, der brænder for at hjælpe mennesker i gang med at skabe egne keramiske mesterværker og opleve den fordybelse, kreativitet, samvær og hygge som formgivning med ler kan give.

Med flere kurser i håndbyg-, dreje-, glasur- og brændingsteknik i bagagen, inspirerer de to søstre til dagligt til fremstilling af keramikværker i deres egen kreative keramikcafé i Frederikssund, eller ved eksterne workshops som her på Willumsens Museum.

Program for keramikworkshop

Dag 1 (1. februar 2023 fra 16.30 – 20.30).
Skabelsesprocessen:
Introduktion til Willumsens keramiske værker fra en af museets medarbejdere. Skab din egen keramik med vejledning fra Jette og Marianne.

Dag 2 (1. marts 2023 fra 16.30 – 20).
Glasering
Introduktion til Willumsens arbejde med glasurer fra en af museets medarbejdere. Giv dine egne værker glasur med vejledning fra Jette og Marianne.

Dag 3 (Efter aftale)
Afhentning af værker på Willumsens Museum
Værkerne kan afhentes efter aftale.

Pris 850,- kr. for to skabende workshops. 2x brænding, glasur og 1 kg. ler er inkluderet i prisen.

Køb billetter!

Tilmeld dig workshop her

Billetter er ikke længere til rådighed

Tid

(Onsdag) 16:30 - 20:30

Go to Top