Dette er et tilbagevendende arrangement

15okt10:3014:30Kreativ efterårsferie for børnFå et farverigt efterår på Willumsens Museum

Arrangementsdetaljer

Igen i år har vi planlagt vidunderlige og farverige aktiviteter for børn og deres voksne i det kreative værksted på Willumsens Museum. Som noget helt nyt har vi i år indgået et samarbejde med Café Ærligt, der vil stå klar med lækkerier i caféen til både børn og voksne. Ud over de bemandede værksteder vil det naturligt også være muligt at besøge udstillingerne på egen hånd – måske med en kunstkuffert eller museets lydfortælling til børn.

Søndag den 15. oktober og tirsdag den 17. oktober skal vi lave efterårstryk. Vi bruger efterårsblade fra parken eller finder på vores egne naturmotiver.

Onsdag den 18. oktober, torsdag den 19. oktober, og fredag den 20. oktober skaber vi farverige relieffer. Vi finder inspiration i Willumsens malerier og relieffer og laver vores egne relieffer i ler, som vi efterfølgende farvelægger.

En familie besøger udstillingerne til Familiesøndag

Hjælp os med at passe på kunsten

Børn i alle aldre er velkommen på Willumsens Museum – også de alleryngste. Dog har vi prioriteret helt fri adgang til kunsten; Vi gemmer ikke malerierne bag afspærringer og glas, og har flere steder meget smalle gangforløb. Det betyder, at du kan komme helt tæt på. Det betyder til gengæld også, at vi beder de helt små gæster om at komme på armen af-, eller i en bæresele hos far eller mor, mens I er i udstillingerne. I kan også låne en lille klapvogn af os, hvor en Voksipose eller bærelift kan placeres.

Hvis den lille sover, kan I trille en tur i parken eller langs den nærliggende kyst. Eller I kan stille barnevognen ved et af de store vinduespartier i caféen, og tage en pause i selskab med en kop varm kaffe. Vi beklager ulejligheden, men sætter stor pris på, at I vil hjælpe os med at passe på kunsten!

Tid

(Søndag) 10:30 - 14:30

Go to Top