Dette er et tilbagevendende arrangement

Kreativ sommerferie for børn

12jul(jul 12)10:0017(jul 17)17:00Kreativ sommerferie for børnTag børnene med til en kreativ sommerferie på Willumsens Museum10:00 - 17:00 (17)

Arrangementsdetaljer

Kreativ sommerferie for børn på Willumsens Museum.

Tirsdag til søndag i skolernes sommerferie kan du tage hele familien med til et par kreative timer i museets udstillinger og kreative aktiviteter. Gå på opdagelse i udstillingerne med kunstkufferten i hånden, lyt til lydfortællingen for børn: På jagt efter Willumsens farver eller vær med til at færdiggøre det store udendørs fællesværk i museets park.

PÅ JAGT EFTER WILLUMSENS FARVER

Med vores lydfortælling til børn “På jagt efter Willumsens farver” kan I dykke ned i de enkelte værker, og blive klogere på Willumsen og hans kunst. Appen kan downloades der, hvor du normalt henter dine app – søg blot på Willumsens Museum – eller du kan lytte på en Ipad i caféen.

TAG KUNSTKUFFERTEN MED I UDSTILLINGERNE

Museets billedkunstner, Mille Søndergaard, har sammensat en kunstkuffert, som børnefamilier kan tage med i udstillingerne. Her er materialer og opgaver til et par farverige kunstneriske timer blandt værkerne eller ved et bord i cafeen – eller i haven. I bestemmer selv, hvilken i hvilken rækkefølge I vil undersøge værkerne, og om I vil holde en pause undervejs.

MAL SOM FARSHAD

I museets trappeparti og i parken kan du opleve kunstværker af dansk-iranske Farshad Farzankia. Her er fremhævet nogle af hans kunstneriske greb:

Løst tegnet kridt på store farveflader

Fotocollager som overmales

Simple symboler og omrids

Gå på opdagelse i Farzankias billedunivers og se, om du kan gøre ham kunsten efter. Vi har samlet genbrugspapir, der er allerede er bemalet og fotokopier, som du kan tegne på og klippe i. Når du er færdig, er du velkommen til at klæbe resultatet op med tapetklister på træpanelerne udenfor caféen, og være med til at skabe et stort fælles kunstværk.

PRAKTISK INFORMATION

Museet har åbent tirsdag til søndag klokken 10-17.

Aktiviteterne er gratis med årskort eller en almindelig entrébillet til museet.

Børn og unge under 18 år har fri entré.

Tid

12 (Tirsdag) 10:00 - 17 (Søndag) 17:00

Go to Top