november 2022

01nov16:3019:15Strik med Lærke BaggerStrik med inspiration fra Willumsens værker16:30 - 19:15

Strikdesigner Lærke Bagger er kendt for sine farverige og legesyge striktrøjer, som hver især fortæller en historie. I en to timer lang workshop dykker vi ned i Lærkes frygtløse design-univers og hendes forhold til kunst. Vi skal både snakke og strikke ud fra tre værker fra Willumsens Museum samling, som Lærke har udvalgt. Så ser vi, hvor det fører os hen.

16.30 Dørene åbnes. Det vil være muligt at finde en plads og købe lidt drikkevarer.

17.00 Workshop del 1

18.00 Pause

18.20 Workshop del 2

19.15 Tak for i aften!

Mere om workshoppen

I en to timer lang workshop og samtale mellem Lærke Bagger, museumsdirektør Lisbeth Lund og publikum dykker vi ned i Lærkes frygtløse design-univers og hendes forhold til kunst. Vi skal både snakke og strikke ud fra tre af Willumsens malerier og dertilhørende kreative benspænd udtænkt af Lærke. Så ser vi, hvor det fører os hen.

Du få mest ud af workshoppen hvis du kan strikke eller hækle.

Medbring otte stykker restgarn i forskellige farver, teksturer og tykkelser (en til to meter pr. farve). Medbring også strikkepinde i tre forskellige størrelser – eller hæklenåle. Har du hverken garn eller pinde kan du måske låne, trevle en gammel sweater op eller gå på jagt i nærmeste genbrugsbutik.

På workshoppen kommer vi ikke til at dykke ned i bestemte teknikker og opskrifter. Det kan man i stedet gøre ved at læse Lærkes bog ”STRIK”. Denne dag skal vi tænke ud af boksen, eksperimentere og strikke helt uden opskrift og et færdigt produkt for øje.

Køb billetter!

(Tirsdag) 16:30 - 19:15