september 2022

28sep17:0020:00LangbordsmiddagOplev kok og madskribent Carsten kyster trylle med otte grønne retter fra Fjordlandet.17:00 - 20:00

Arrangementsdetaljer

Den 28. september får du nu muligheden for at komme med fra start, når kok, opskriftudvikler og madskribent Carsten Kyster i samarbejde med Willumsens Museum og Visit Fjordlandet inviterer til den første af efterårets langbordsmiddage i museets Café Ferdinand. Middagen starter klokken 18.

Carsten har kokkereret i både London, Sydney og København, og har arbejdet sammen med navne som Peter Gordon og Jamie Oliver. Til langbordsmiddagene på Willumsens Museum vil han udvikle helt nye, grønne opskrifter med solid base i lokale råvarer fra Fjordlandets mange producenter.

For blot 250,- kan du deltage i Langbordsmiddag, hvor Carsten vil fremtrylle en 8 retters sensommermenu med base i grøntsager og fermenterede lækkerier fra Fjordlandet. Menuen henvender sig til både børn og voksne, og alle er velkommen, uanset om du i forbindelse med fællesspisningen ønsker at besøge udstillingerne. Ønsker du det, koster det 70,- kroner. Vi spiser klokken 18, så der er tid til at kigge inden middsgen. Medlemmer af kunstklubben kan spise med for 200,- og har også fri adgang til udstillingerne, som du kan læse mere om her: Udstillinger • Willumsens Museum

Læs mere om Carsten Kyster her: Carsten Kyster kok og konceptudvikler – Carsten Kyster

Køb billetter!

Billetter er ikke længere til rådighed

Tid

(Onsdag) 17:00 - 20:00

Go to Top