september 2022

09sep18:3019:00Ord over FjordLitteraturfestival på Willumsens Museum18:30 - 19:00

Ord over Fjord festivallen fylder den 9. og 10. september Willumsens Museum med litteratur, ord, teater, performance, kunst og kreativitet. Det hele er gratis og forfattere som Leif Davidsen, Johanne Bille, Jens Albinus og Rakel Haslund-Gjerrild kommer og taler om deres bøger og de emner, som de skriver om; f.eks. Rusland, sex, magt, intriger og kærlighed.

Festivalen arrangeres af Frederikssund Bibliotekerne og afholdes i år på Willumsens Museum, hvor der under festivalen er gratis adgang, så publikum vil opleve, at litteraturen og kunsten smelter sammen.

Programmet til Frederikssund Bibliotekernes årlige litteraturfestival ORD over FJORD er nu ankommet friskt fra tryk på Willumsens Museum og Bibliotekerne.

Hvis du ikke kan nå på biblioteket, så kan du læse programmet online her>>

Billetter kan bestilles gratis på frsundbib.dk>>

Ord over Fjord

(Fredag) 18:30 - 19:00