Påske på museet

09apr10:0017:00Påske på museetAktiviteter for hele familien 9.-17. april10:00 - 17:00

Påskeferien byder på oplevelser for hele familien. Som noget særligt er museet lige nu fyldt til bristepunktet med Willumsens egne værker i udstillingen “Willumsens verden.” Med vores lydfortælling til børn “På jagt efter Willumsens farver” kan I dykke ned i de enkelte værker, og blive klogere på Willumsen og hans kunst. I Caféen er der mulighed for at skabe sin egen magiske have med inspiration i museumsparken og de spirende blomster, der findes derude.

Påskejagt på museet

I Påsken er der påskejagt for børn og deres familier. Lyt til fortællingen “På jagt efter Willumsens farver” hjemmefra eller mens I holder en pause i caféen. Fortælingen tager jer med på en rejse ind i unge Willumsens verden og nogle af hans mest berømte værker. Kan I tegne jeres egen version? Tag et billede af jeres favoritoplvelse fra museet og del det under #juniorwillumsen – eller aflevér jeres eget værk i billetsalget, og få en lille påskehemmelighed med hjem.
Med fortællingen i frisk erindring kan man gå på jagt efter Willumsens garver i udstillingerne og gå på udkig efter detaljer i malerierne.

Far vild i din egen magiske have

I caféen kan du skabe din egen magiske have. Med udgangspunkt i billedkunstner Mille Søndergårds lille videovejledning kan du klippe, klistre, tegne omrids og skravere dig til et magisk vildnis, du kan tage med hjem. Gå på opdagelser i museumsparken og find flotte grene og planter, som du gerne vil have med i din egen have.

Kunst-app guider dig gennem samlingen

For de voksne er der netop kommet fem nye podcastafsnit tilgængelig i museets app. Hvert afsnit tager udgangspunkt i et tema i Willumsens værk og ved hjælp af dramatiseringer og masser af viden fra museets kunstfaglige medarbejdere, kommer man hele vejen rundt om temaet. App’en er gratis og du kan hente den der, hvor du plejer at hente dine apps, hvis du søger på Willumsens Museum. Der findes også vejledninger rundt i udstillingen ved de værker, der er med.

Museet har åbent tirsdag til søndag klokken 10-17.
Aktiviteterne er gratis med årskort eller en almindelig entrébillet til museet.
Børn og unge under 18 år har fri entré.

Påske for børn willumsens museum frederikssund

(Lørdag) 10:00 - 17:00