UdsolgtEksperimenterende portrætmaleriBliv sikker i portrætteknikker - og bliv fri af dem. For begyndere og øvede.lør13jul(jul 13)10:00søn14(jul 14)15:0010:00 - 15:00 (14)

Arrangementsdetaljer

Bliv inspireret af J. F. Willumsens dristige farvevalg!

Workshop i portrætmaleri på Willumsens Museum med Xenia Michaelsen, finalist i DR1 programmet Danmarks Bedste Portrætmaler 2018.

Bliv sikker i portrætteknikker og gør dig fri af teknikken på den rigtige måde. Første dag øver vi forskelige portrætteknikker med fokus på proportioner, portrætternes rumlighed og perspektiv. Vi vil kigge efter hvordan J.F. Willumsen og Martin Bigum beherskede deres portrætmalerier. På dag to vil vi prøve at fange den særlige stemning, farvesætning og bevægelse i vores portræt.

Portrætmaleri er for alle

Alle er velkomne, både begyndere og øvede. Xenia er en erfaren underviser, som har et godt blik for, hvad der kan bringe dig videre. Hun besidder en stor passion for portrætmaleri og portrætundervisning. Xenia fascineres, forundres og begejstres af mennesker og historier, og mener at et godt portræt skal afspejle et menneske i en farverig verden, fange personlighed og finde de særlige udtryk for menneskers indre liv. Du kan læse meget mere om hendes praksis her: https://portraetter.dk/

Museet tilbyder pensler, akrylmaling og papir. Ellers medbringer du selv de materialer som du gerne vil arbejde med. Der er tid til individuel vejledning. Der er mulighed for at købe frokost og drikkevarer i museets café.

Adgang til udstillingen er inkluderet i billetprisen. Du kan læse mere om den aktuelle særudstilling her: https://www.willumsensmuseum.dk/udstillinger/bigum

Billetter

Tilmeld dig portrætmaleri-workshop

Willumsens Museum

Go to Top