VELKOMMEN I MUSEUMSBUTIKKEN

I museumsbutikken på Willumsens Museum finder du et udvalg af bøger om – og af Willumsen, og om kunst i almindelighed. Vi har et bredt udvalg af kunstnerartikler af høj kvalitet, spil og børnebøger, unikke plakater og postkort og kunsthåndværk. Til hver særudstilling samler vi en vifte af varer, der relaterer sig specifikt til udstillingen. Det kan være udstillingskataloger, bøger, kunstnerens egne værker eller kunstnerartikler, der taler ind i udstillingens materialer. 

Mangler du noget i museumsbutikken? Du er altid velkommen til at kontakte os med ris og ros og gode idéer.

GAVEIDEER

Museumsbutikken Gaveidéer Willumsens Museum Julegave
Se flere gaveidéer

Køb dit klubkort her i museumsbutikken

Med dit klubkort i hånden har du adgang til fordele og tilbud, der kun gælder for medlemmer af kunstklubben. Kunstklubben er for dig, der holder af kunst i almindelighed og Willumsen i særdeleshed. Om du er kender eller nybegynder er ikke så afgørende. Klubben indeholder arrangementer og kreative formiddage, der henvender sig bredt. Derudover bliver du inviteret til ferniseringer, eksklusive klubevents og særarrangementer, og du får altid 20% rabat på aktuelle kataloger. I museumsbutikken sælger vi både klubkort samt billetter til unikke events og arrangementer.

BØGER

Bøger Willumsens Museum Museumbutikken
Se alle bøger

VÆR KREATIV

Museumsbutikken Tegne- og maletilbehør fra Willumsens Museum
Se alle tegne- og maleprodukter

Fri fragt ved køb over 500,- kroner

PLAKATER

Museumsbutikken Interiørbillede Spadserende dame_Naturskræk_Harlekin Plakater Willumsens Museum
Se alle plakater

Museumsbutikken kommer til undsætning

I museumsbutikken har vi et bredt udvalg af helt unikke postkort med motiver af J.F. Willumsen. Her kan du altid finde det rette kort til den særlige anledning. Willumsens farverige og udtryksfulde motiver er idéelle, hvis du vil tilføje et strejf af farve på væggen eller køleskabslågen.  

POSTKORT

Se alle postkort

TILBEHØR

Se mere tilbehør