Børn og børnefamilier på Willumsens Museum

Tag hele familien med på Willumsens Museum og lad fantasien og kreativiteten få frit spil. Vi har oplevelser og udfordringer til store og små, guidet eller på egen hånd. Mulighederne er mange, og I bestemmer selv, hvordan jeres program skal se ud. Gå for eksempel på opdagelse i udstillingerne med kunstkufferten i hånden eller snup en blyant og tegn din egen version af Reliefsalens skulpturer. I caféen kan I hygge jer med en kop varm kakao og et spil billedlotteri og i den store museumshave kan I gå en tur og få luftet sanserne. Den anden søndag i hver måned er der Familiesøndag med dygtige undervisere til stede i vores kreative værksted.

Denne måned

Ingen arrangementer

Børn på billedskole på Willumsens Museum

Billedskole

Har dit barn lyst til at tegne, male, bygge skulpturer og tage fotografier? Er svaret JA – så er billedskole på Willumsens Museum sagen. Billedskolen er åben for alle der har lyst til at lege med mange forskellige materialer – og blive dygtigere til at udtrykke sig kreativt. Det er ikke vigtigt, at dit barn i forvejen er en ørn til at tegne og male. Vi undersøger kunstværker og materialer sammen, og øver os undervejs.

Vi starter nye hold for 0. – 3. klasse og 4. – 6. klasse to gange om året : i september og i januar. Læs mere og tilmeld dit barn her >> 

Fra 5+ år

Familieomvisninger

Book en omvisning med en af vores dygtige kunstformidlere, og tag din familie med på en anderledes museumsoplevelse. En omvisning koster 700 kroner eksklusiv entré for en times tur rundt i udstillingerne. Fokus vil være for de mindste, men der er noget at komme efter for hele familien, så tag bare bedstefar, moster, fætre og kusiner med. Der er plads til 25 personer på en omvisning. Husk, at der er gratis entré for børn og unge op til 18 år, og at I får grupperabat, hvis I køber entre til flere end 10 voksne på en gang.

For mere information og booking af familieomvisning:
Mail: jfw@frederikssund.dk
Tlf: 47 31 07 73

Fra 5+ år

Familiesøndag på Willumsens Museum

Museumshaven

Få luft til sanserne med en rolig – eller vild – tur i Willumsens Museums have. Her er både plads til fordybelse og fangeleg. Måske finder I noget, der inspirerer jer, og som I kan bruge i det kreative værksted. I kan altid komme tilbage på museet efter en gåtur.

For alle.

Kreativt kit for børnefamilier

Børnefamilier kan få udleveret et kreativt kit, når de besøger Willumsens Museum. Det kreative kit indeholder materialer og kreative opgaver til et par gode timer på Willumsens Museum. Med opgavesættet kan I sammen gå på opdagelse i Willumsens vilde verden, dykke ned i enkeltværker, lære om form og farve og skabe jeres egne kunstværker.

Det kreative kit er gratis. Opgaver og materialer må I tage med hjem efter besøget, kun æske med oliekridt skal afleveres igen efter brug.

Fra 4+ år.

Tegnekit til børnefamilier på Willumsens Museum
Børnefødselsdag på Willumsens Museum

Børnefødselsdag på Willumsens Museum

Hold en anderledes børnefødselsdag i de fine omgivelser på Willumsens Museum. Kom med vores søde og inspirerende børneguide på tur i Willumsens Verden for at samle inspiration til at tage med i det kreative værksted. Vi sørger for lidt at drikke til arbejdet. Turen på museet og i det kreative værksted tager cirka to timer, og bagefter er I velkomne til at spise jeres medbragte mad – vi sørger for at dække op.

Når fødselsdagsfejringen er slut, kan I gå en tur i parken eller rundt i udstillingerne – blot I går som en gruppe, børn og voksne samlet.

Pris for ovenstående samt en overraskelse til fødselsdagsbarnet er 1.300 kroner. Prisen gælder for op til 15 børn og to medfølgende voksne. Ønsker I at tage flere voksne med, er I velkomne mod almindelig entré.

For mere information og booking af børnefødselsdag.
Mail: jfw@frederikssund.dk
Tlf: 47 31 07 73

Fra 5+ år