PRAKTISK AT VIDE FØR DIT BESØG PÅ WILLUMSENS MUSEUM

Velkommen

Det er ikke nødvendigt at bestille billet til dit besøg på forhånd. Personalet sørger for, at der aldrig er flere gæster på museet end tilladt. Husk dog ID og gyldigt coronapas for alle over 14 år.

Billetpriser

Voksen: 70 kr.
Barn 0-17 år: Gratis adgang
Studerende: 50 kr.
Grupper (min. 10 pers): 60 kr. pr. person
Medlemskab af Kunstklub (Personligt): 199 kr.
Medlemskab af Kunstklub (1+1): 399 kr.

Åbningstider

mandagLukket
tirsdag10:00 — 17:00
onsdag10:00 — 17:00
torsdag10:00 — 17:00
fredag10:00 — 17:00
lørdag10:00 — 17:00
søndag10:00 — 17:00
8 Sept10:00 — 20:00
23 Dec - 25 DecLukket
31 Dec - 1 JanLukket

Adresse

Willumsens Museum
Jenriksvej 4
3600 Frederikssund
M: jfw@frederikssund.dk
T: 47 31 07 73

EAN: 5798008058264

CVR: 29189129

Adgangsforhold

Barnevogne

Af hensyn til vores værker er det desværre ikke tilladt at medbringe sin egen klap-/barnevogn på museet. Vi har dog klapvogne med mulighed for at lægge ryglænet helt ned, som I er velkomne til at låne under turen rundt på museet. I kan også medbringe en slynge, vikle eller bæresele, hvis I gerne vil have den lille lidt mere i øjenhøjde.

Der er plads til, at I kan stille barnevogne med sovende børn i tørvejr, og vi holder meget gerne øje med de små for jer, mens de sover.

Kørestole

Willumsens Museum har prioriteret handicapvenligheden højt. Der er handicapparkering på P-pladsen foran museet samt en udendørs elevator til gangbesværede og kørestolsbrugere.
Museet har kørestol, handicaptoilet og elevator mellem etagerne. Der er dog ikke adgang til museets balkon for kørestolsbrugere.

Nu er det ved at være absolut sidste chance, hvis du vil nå at se, høre, sanse @ceciliawesterb fantastiske udstilling Alkymistens Laboratorium. På søndag lukker vi med en fest. Kommer du?
#ceciliawesterberg #alkymistenslaboratorium #willumsensmuseum #juniorwillumsen #museumforbørn #visitfjordlandet #frederikssund
...

16 0

Vi holder afslutningsfest i Alkymistens Laboratorium søndag den 22. august fra klokken 10 - 17. Det er absolut sidste chance for at besøge udstillingen, og samtidigt er der Art talks, kreative workshops og lækker pizza fra #engodpizza, der i dagens anledning stiller pizzavognen op i parken.

Skal I med?

Tilmelding via link i bio 🍕
#juniorwillumsen #willumsen #willumsensmuseum #visitfjordlandet #frederikssund #museumforbørn #kidsinmuseum #jfwillumsen #FerieiFrederikssund #AlkymistensLaboratorium
...

17 1

Har I prøvet @visitfjordlandets gratis sommerferiebus? I morgen kører den fra Frederikssund Station og Kulhuse Strand mod Willumsens Museum tre gange - hver vej, vel at mærke. vi glæder os til at se jer 👍
#juniorwillumsen #willumsen #willumsensmuseum #visitfjordlandet #frederikssund #museumforbørn #kidsinmuseum #jfwillumsen #FerieiFrederikssund #AlkymistensLaboratorium
...

8 0

Transformationsrummet er en klar favorit blandt vores gæster. Her kan de store fortællinger udfoldes ved hjælp af lys, skygge og @Ceciliawesterb fantastiske og eventyrlige figurer. Husk, at du kan besøge Alkymistens Laboratorium tirsdag til søndag fra klokken 10-17.
#juniorwillumsen #willumsen #willumsensmuseum #visitfjordlandet #frederikssund #museumforbørn #kidsinmuseum #jfwillumsen #FerieiFrederikssund #AlkymistensLaboratorium
...

23 2

Vi har besøg af mange af de yngste gæster her i sommerferien. Så hyggeligt! Denne lille, velklædte fyr kendte billederne i forvejen, og fortalte gerne sig museumsmakker om yndlingsværkerne. Har du en favorit blandt Willumsens værker? #juniorwillumsen #willumsen #willumsensmuseum #visitfjordlandet #frederikssund #museumforbørn #kidsinmuseum #jfwillumsen #FerieiFrederikssund #AlkymistensLaboratorium ...

22 2

Så er det i morgen, at I kan tage den gratis sommerferiebus fra Frederikssund Station og direkte på museum. Hyggeligt og nemt. Og fik vi sagt, at det er gratis at tage bussen? 😜 #juniorwillumsen #willumsen #willumsensmuseum #visitfjordlandet #frederikssund #museumforbørn #kidsinmuseum #jfwillumsen #FerieiFrederikssund #AlkymistensLaboratorium ...

10 0

Fotografering

Har du lyst til at fotografere eller filme på museet? Du skal være velkommen! Så længe det ikke er til gene for de øvrige gæster. Brug af blitz og/eller stativ må dog kun ske efter aftale med personalet.

Mod en afgift kan digitale optagelser af kunstværkerne til reproduktionsformål stilles til rådighed – dog under forudsætning af ophavsretholderens tilladelse. Kontakt museet for nærmere oplysninger.

I medfør af Ophavsretsloven af 1995 må gengivelse af fotos m.m. fra internettet kun finde sted efter tilladelse fra VISDA og efter forudgående henvendelse til Willumsens Museum.

Eventuel reproduktion af museets internet-billeder må kun ske efter aftale med VISDA.

Når du er på museet

For at kunne passe bedst muligt på kunstværkerne, så flest muligt kan få glæde af dem, er det forbudt at røre ved værkerne – også selvom de er smukke, og hænger lige der, hvor man kan nå uden at strække sig.

Da det kan være svært at holde øje med alt det, der foregår bag ryggen, har vi sørget for aflåselige garderobebokse i kælderen, hvor du kan opbevare de store tasker, rygsække, paraplyer og lignende, som ikke må medbringes i udstillingerne. Boksene aflåses med en tyvekrone, som du får tilbage efter brug.

Mad og drikke må ikke medbringes i udstillingsområderne, men kan nydes ved vores frokostborde i parken eller i den store og lyse Cafe Ferdinand, hvor du dog kun må medbringe madpakken.

Og sidst med ikke mindst. Hold venligst mobiltelefonen på lydløs, og gem samtalen til et afsides sted.

Omvisninger

En omvisning tager cirka 60 minutter, og man er meget velkommen til at stille spørgsmål undervejs.
Omvisningen er udformet som en generel introduktion af personen J.F. Willumsen, hans værker og hans museum.
Derudover er der altid mulighed for at bestille specielle temaomvisninger, der kan tilpasses alle aldre og interessegrupper.

For at sikre trygge omgivelser for alle ved et besøg på museet, har vi ændret rammerne for omvisninger. Grupper på op til 14 personer omvises samlet i 60 min. Grupper på mellem 15 og 28 deltagere deles i to og vises rundt i museets på skift. Varighed 30 min. pr. gruppe.

På dette link, kan du læse mere om omvisninger og udstillinger>>

Kontakt meget gerne museet for yderligere oplysninger om omvisninger og indhold af forskellige temaer.

Kontakt meget gerne museet for yderligere oplysninger om omvisninger og temaer>>

Omvisning i udstilling på Willumsens Museum

Priser for omvisninger

Hverdage kl. 10-17: 800 kr.
Weekender og helligdage: 800 kr.
Udenfor åbningstid: 800 kr. + min. 375 kr. for vagt.

Specialomvisninger – særlige emner eller fremmedsprog
Hverdage kl. 10-17: 900 kr.
Weekender og helligdage kl. 10-17: 900 kr.
Udenfor åbningstid: 900 kr. + min. 375 kr. for vagt.

Skoleomvisninger
Tirsdag–fredag kl. 10-14: 450 kr.

Takster for bemanding af museet udover normal åbningstid

Ved omvisning udenfor museets normale åbningstid må påregnes følgende tillæg:

Hverdage
Pr. påbegyndt time efter kl. 17 (min. 1½ time – den halve time er til nedlukning): 250 kr.

Weekender og helligdage
Pr. påbegyndt time efter kl. 17 (min. 1½ time – den halve time er til nedlukning): 300 kr.

Prisen er eksklusiv entre, som du finder HER>>

Kreative værkstedsforløb for voksne

Willumsens Museum tilbyder omvisning med kreativt værkstedsforløb for voksne.
Efter spændende historier om J.F. Willumsens kunst og liv, er der mulighed for selv at prøve kræfter med papir og farver. Vi ser eksempelvis nærmere på J.F. Willumsens måde at male portrætter på og afprøver forskellige teknikker i praksis. Eller vi fordyber os i Willumsens særlige, kontrastfyldte palet.

Museet skræddersyr gerne et forløb, der passer til netop jeres gruppe.
Forløbene er velegnede til voksenundervisning, personaleudflugter, teambuilding og private grupper.

Varighed
Tre timer
En times omvisning i museets udstillinger
To timers kreativt værksted (inkl. pause)

Pris
1500 kr. (derudover betales entré)

Booking
Omvisninger og værkstedsforløb kan bestilles mandag-fredag kl. 10-16 på tlf. 47 31 07 73 eller pr. mail jfw@frederikssund.dk.

Vær opmærksom på, at omvisninger skal bestilles i god tid, min. 14 dage før den ønskes.
Omvisninger skal senest afbestilles 10 dage før omvisningsdatoen. Ved senere afbestilling faktureres omvisningens fulde pris.

Forsinket ankomst
Omvisningerne begynder på det aftalte tidspunkt, og skulle en gruppe være forsinket, kan det ikke lade sig gøre at skyde arrangementet. Omviseren vil holde en afkortet omvisning, og efter aftale med gruppen vil omvisningen gennemgå kunstværkerne på kortere tid eller udelade et par værker.

Trafikken på det sidste stykke af J.F. Willumsens Vej kan være langsom om eftermiddagen, så det vil være en god idé at beregne ekstra tid ved kørsel i bil eller med lejet bus.

Grupper med egen omviser
Grupper med egen omviser er meget velkomne på museet. Dog beder vi om, at de på forhånd orienterer museet om besøget.

Museumsbutik

I vores museumsbutik sælger vi bøger om J.F. Willumsen og relaterede emner samt postkort, plakater, farvelitografier og kunsthåndværk.

Man kan desuden købe særlige oplevelser, gavekort og blive medlem af kunstklubben.

Adgang til online museumsbutik her>>

Cafe på Willumsens Museum

Cafe Ferdinand

Velkommen i vores lyse og rummelige Café Ferdinand

Vi holder åbent i museets åbningstid hver dag klokken 10-17. Den første onsdag i hver måned holder vi åbent til klokken 20.
Café Ferdinand er museets selvbetjeningscafé, og her kan du købe varme og kolde drikkevarer, kage og chokolade, samt nyheden: tapas, med håndplukkede råvarer af den bedste – og så vidt muligt – lokale kvalitet.
Museets gæster er velkomne til at nyde medbragt mad i cafeen mod køb af drikkevarer.

Læs mere om Cafe Ferdinand og muligheder her>>