Undervisning på Willumsens Museum

Kunsten kan udfordre vores vante tankegang, pirre nysgerrigheden og lære os om den del af verden, der ikke altid har et facit. Det er vores ønske, at alle skolebørn kan få glæde af museet og samlingen. På Willumsens Museum kan man møde de autentiske kunstværker. Det vil sige at kunstværkets størrelse, materiale, stoflige overflade og proportioner også spiller ind i større sanselig oplevelse, der ligger ud over den blotte motivgenkendelse. Alle forløb tager udgangspunkt i elevernes erfaringsverden og deres umiddelbare møde med kunstværket og understøttes af små praktiske øvelser, der styrker den dialogiske og procesorienterede tilgang.  Alle undervisningsforløb forholder sig til folkeskolens fællesmål, med henblik på at gøre museumsbesøget fagligt relevant samt give input og nye perspektiver til den øvrige klasseundervisning.

Børn på billedskole på Willumsens Museum

Når I besøger museet

På Willumsens Museum er vi rigtig glade for at få besøg af skoler og institutioner. For at besøget bliver positivt for alle parter, opfordrer vi til, at man på forhånd taler med eleverne om, hvordan man opfører sig på et museet. For eksempel, at der skal tages hensyn til kunstværkerne, og de andre museumsgæster.

Vi skal passe godt på vores kunstværker, så de kan holde mange år endnu, og være til glæde for besøgende – også i fremtiden. Derfor må de ikke berøres, og I må kun arbejde med blyanter og oliekridtlignende farve i salene.

Når I færdes på museet på egen hånd, beder vi om, at lærerne følger deres elever rundt i samlede grupper. Husk på, at det er god skik at gå stille og roligt omkring og sørge for, at man ikke kommer for tæt på de enkelte værker. Og så er det rart, hvis lydniveauet er til at være i for alle – også de andre besøgende.

Praktisk at vide

Alle gruppebesøg skal aftales på forhånd med museet.

Bestilling af undervisningsforløb skal aftales senest to uger før besøget. Undervisning tilbydes tirsdag og torsdag mellem kl. 10 og 14.

Undervisningsforløb skal senest afbestilles 10 dage før den bookede dato. Ved senere afbestilling faktureres forløbets fulde pris.

Priser:
1 time 550 kr.
1 ½ time 700 kr.
Workshop 2 timer 850 kr.

Gratis undervisningsforløb for folkeskoler i Frederikssund kommune tirsdag og torsdag 10.00 – 14.00.

Betaling:
kontant ved ankomst til museet eller via skolens EAN-nummer.

Booking:
Du kan booke det ønskede forløb her: BOOK forløb>>

Du kan også book et besøg på museet på egen hånd her: BOOK besøg på egen hånd>>

Har du spørgsmål, kan du kontakte os på telefon 47 31 07 73 eller mail.

Sans sproget daginstitutioner skoler undervisning Willumsens Museum

Sans Sproget

Daginstitutioner undervisning Willumsens Museum

Daginstitutioner

4. -6. klasse Willumsens Museum undervisning

0.-3. klasse

4. -6. klasse Willumsens Museum undervisning

4.-6. klasse

7-10 klasse undervisning Willumsens Museum skole

7.-10. klasse

videregående uddannelse undervisning på Willumsens Museum

Videregående uddannelser

Sprogskole Willumsens Museum undervisning

Sprogskoler

Billedskole på Willumsens Museum

Billedskole på Willumsens Museum