FOR MEDLEMMER AF KUNSTKLUBBEN

Med dit klubkort i hånden har du adgang til fordele og tilbud, der kun gælder for medlemmer af kunstklubben. Kunstklubben er for dig, der holder af kunst i almindelighed og Willumsen i særdeleshed. Om du er kender eller nybegynder er ikke så afgørende. Klubben indeholder arrangementer og kreative formiddage, der henvender sig bredt. Derudover bliver du inviteret til ferniseringer, eksklusive klubevents og særarrangementer, og du får altid 20% rabat på kataloget til aktuelle udstillinger.

ARRANGEMENTER MED FORDELE FOR KUNSTKLUBBEN

Denne måned

HER FÅR DU RABAT PÅ KULTUREN

Fri entré på Den frie udstillingsbygning

Med dit klubkort til Willumsens Museum får du fri entre til Den frie udstillingsbygning i København. Den Frie har til huse i et af Københavns mest bemærkelsesværdige, arkitektoniske bygningsværker tegnet af J. F. Willumsen i 1898. Bygningens frontrelief forestiller Pegasus med en yngling på ryggen – et symbol på at her vises den frie kunst. Mantraet var dengang, som i dag, at Den Frie er ”vanvittigt optaget af sin samtid”.

Læs mere om aktuelle udstillinger her

To værker, en buste og et maleri, af J.F. Willumsen badet i sollys

Fri entré på Victor Petersens Willumsen-samling på Herregården Odden

Med dit klubkort til Willumsens Museum får du fri entre til Victor Petersens Willumsen-samling på Herregården Odden  ved Hjørring i Nordjylland. På Herregården Odden finder man Danmarks største samling af Willumsen-skitser. Herregårdens tidligere ejer, Victor Petersens, store interesse for Willumsens alsidige kunst er grundlaget for den imponerende samling, som findes på herregården i dag.

Herregården Odden kendes helt tilbage fra omkring 1370, og anlægget fik antageligt sin nuværende udformning i midten af 1400-tallet med to store huse af sten. De var beskyttet af voldgrave på tre sider og en sø mod nord – heraf navnet Odden. Gården er anlagt på et middelalderligt voldsted, opbygget før 1454, ca. 70 x 35 m stort, som med stejle skråninger hæver sig over de i vest, nord og øst omkringliggende engarealer.

Læs mere om samlingen her udstillinger her

Maleri fra Vendsyssel Kunstmuseum i mørkeblå og selvlysende grønne farver

Rabat på entréen på Vendsyssel Kunstmuseum

Med dit klubkort til Willumsens Museum får Adgang til Vendsyssel Kunstmuseum for 80,- kroner. Vendsyssel Kunstmuseum ligger centralt i Hjørring i den tidligere Bechs Klædefabrik. Samlingen fokuserer på kunstnere med tilknytning til Vendsyssel og rummer både maleri, skulptur, kunsthåndværk og grafik fra ca. 1945 og frem. Dertil kommer en stor samling af maleren Niels Larsen Stevns’ værker. Foruden værker fra samlingen vises årligt 3-4 særudstillinger.

Læs mere om  åbningstider og udstillinger her

RABAT I BUTIKKEN

20 % rabat på aktuelle kataloger i museumsbutikken

Med dit klubkort til Willumsens Museum får du altid:

20 % rabat på det aktuelle udstillingskatalog, når du viser dit klubkort i museumsbutikken.

Plakater med Willumsenmotiver til 110,- (normalpris 125,-)