FOR MEDLEMMER AF KUNSTKLUBBEN

Tre kvinder står foran Willumsens monumentale værk, Det Store Relief, der er skabt af forskelligfarvet marmor.

Med dit klubkort i hånden har du adgang til fordele og tilbud, der kun gælder for medlemmer af kunstklubben. Kunstklubben er for dig, der holder af kunst i almindelighed og Willumsen i særdeleshed. Om du er kender eller nybegynder er ikke så afgørende. Klubben indeholder arrangementer og kreative formiddage, der henvender sig bredt. Derudover bliver du inviteret til ferniseringer, eksklusive klubevents og særarrangementer, og du får altid 20% rabat på aktuelle kataloger.

FORLÆNGELSE AF KLUBKORT

Vi glæder os til at få besøg af vores trofaste kunstklubmedlemmer igen! Når du besøger os næste gang, forlænger vi dit klubkort med et antal måneder svarende til den periode, museet har været lukket ned i løbet af din abonnementsperiode. 

alkymistens laboratorium Willumsens Museum

ARRANGEMENTER MED FORDELE FOR KUNSTKLUBBEN

HER FÅR DU RABAT PÅ KULTUREN

Facade på Den frie udstillingsbygning tegnet af J.F. Willumsen i 1898Fri entré på Den frie udstillingsbygning

Med dit klubkort til Willumsens Museum får du fri entre til Den frie udstillingsbygning i København. Den Frie har til huse i et af Københavns mest bemærkelsesværdige, arkitektoniske bygningsværker tegnet af J. F. Willumsen i 1898. Bygningens frontrelief forestiller Pegasus med en yngling på ryggen – et symbol på at her vises den frie kunst. Mantraet var dengang, som i dag, at Den Frie er ”vanvittigt optaget af sin samtid”.

Læs mere om aktuelle udstillinger her

Den næstsidste samarbejde med Parkteatret20% på entrébilletten på “Den Næstsidste” hos Parkteatret

Den 29/11 klokken 19.00 kan du komme med til en særvisning af “Den næstsidste” af Jonas Kærup Hjort. Medbring dit klubkort til Willumsens Museum når du køber billet, og få 20% rabat. Filmen er en kafkask fortælling om en ubetydelig vandaflæser, der ankommer til en gigantisk afsides bygning, for at aflæse beboernes vandmålere. Inden han ved af det, befinder han sig indespærret i en ‘Alice i IKKE-eventyrland’-lignende labyrint af forhindringer. I forsøget på at slippe ud af bygningen, vendes der op og ned på virkelighedsopfattelsen, rationalet og resterne af hans menneskelige eksistens.

Besøg Parkteatrets hjemmeside her

RABAT I BUTIKKEN

20 % rabat på aktuelle kataloger i museumsbutikken

Med dit klubkort til Willumsens Museum får du altid 20 % rabat på det aktuelle udstillingskatalog, når du viser dit klubkort i museumsbutikken.