Kun for medlemmer

Tre kvinder står foran Willumsens monumentale værk, Det Store Relief, der er skabt af forskelligfarvet marmor.

Med dit klubkort i hånden har du adgang til fordele og tilbud, der kun gælder for medlemmer af kunstklubben. Kunstklubben er for dig, der holder af kunst i almindelighed og Willumsen i særdeleshed. Om du er kender eller nybegynder er ikke så afgørende. Klubben indeholder arrangementer og kreative formiddage, der henvender sig bredt. Derudover bliver du inviteret til ferniseringer, eksklusive klubevents og særarrangementer, og du får altid 20% rabat på aktuelle kataloger.

Arrangementer med fordele for kunstklubben

Her får du rabat på kultur med kunstklubben

Facade på Den frie udstillingsbygning tegnet af J.F. Willumsen i 1898Fri entré på Den frie udstillingsbygning

Med dit klubkort til Willumsens Museum får du fri entre til Den frie udstillingsbygning i København. Den Frie har til huse i et af Københavns mest bemærkelsesværdige, arkitektoniske bygningsværker tegnet af J. F. Willumsen i 1898. Bygningens frontrelief forestiller Pegasus med en yngling på ryggen – et symbol på at her vises den frie kunst. Mantraet var dengang, som 
i dag, at Den Frie er ”vanvittigt optaget af sin samtid”.

Læs mere om aktuelle udstillinger her

Tag en ledsager med til ledsagerpris på Louisiana  

Med dit klubkort til Willumsens Museum kan du tage en gæst med på Louisiana til 110,- kroner. Normalprisen for voksne er 130,- kroner. Louisiana betragtes som et hovedværk i dansk modernistisk arkitektur. Stilen er rundet af de sene 1950’eres diskrete modernisme og museets lavmælte, horisontale linjer føjer sig intimt og yndefuldt ind i landskabet.

Læs mere om Louisiana og museets aktuelle udstillinger her

Rabat i butikken

20 % rabat på aktuelle kataloger i museumsbutikken

Med dit klubkort til Willumsens Museum får du altid 20 % rabat på det aktuelle udstillingskatalog, når du viser dit klubkort i museumsbutikken.