Dette er et tilbagevendende arrangement

Sommerferie på Willumsens Museumtir02jul10:00tir17:0010:00 - 17:00

Arrangementsdetaljer

Sommerferie betyder hyggelige aktiviteter med familie eller venner. På hver åbningsdag i hele skoleferien er der mulighed for at gå på opdagelse på museet på egen hånd. Du kan låne en gratis kunstkuffert smækfyldt med sjove, kunstneriske opgaver i billetsalget, gå på jagt efter Willumsens farver i museets lydfortælling, hygge ved kreabordet i caféen eller nyde en tur i museets have.

På jagt efter Willumsens Farver

Lydfortælling: På jagt efter Willumsens farver

Tag med på en spændende lydrejse med en finurlig fyr ved navn Willumsen. Willumsen var en kunstner, der gennem hele livet ikke rigtig passede ind, uanset hvor han var. Han elskede farver og var en af de største danske kunstmalere. I denne lydfortælling har han mistet sine farver, og det er din opgave at gå på jagt i hans malerier for at finde dem. Kun på den måde kan du sikre, at verden ikke forbliver grå og kedelig. Undervejs vælger du selv handlingen, og du må være modig og nysgerrig for at få adgang til malerierne og de forsvundne farver. Du kan lytte til fortællingen hjemmefra med Willumsens Museums app og derefter kan du låne farverne, du finder på lydrejsen, og tegne dine egne billeder.

Find appen her: På jagt efter Willumsens Farver

Kunstkuffert til børnefamilier og børn på Willumsens Museum

Kunstkuffert for de 5 – 10 årige

Kunstkufferten, som du kan låne gratis i billetsalget, er en spændende sommerferieaktivitet, der inviterer børn og voksne til at udforske kunsten på en kreativ måde. I kan tage kufferten med i samlingsudstillingen eller medbringe den i parken, hvis vejret er til det. Bagefter kan I sammen besøge sær udstillingen “Som et møl mod flammen”. Udstillingen er et øjenåbnende møde mellem to af dansk kunsts vildeste malere, J.F. Willumsen og Martin Bigum. Martin Bigum fungerer som fortæller og inviterer publikum med på en fordybelsesrejse ind i kunstnernes værksted.

Det er gratis at låne kunstkufferten, som udleveres fra billetsalget.

Café

Det er også sommerferie i Café Ærligt, der selvfølgelig har åbent tirsdag til søndag fra klokken 10 – 17. Der er lækre klappere, lette salater, kaffe, kakao, brus, is og kage på menuen.

I caféen finder du også museets kreabord, men hyggelige opgaver for hele familien. Temaerne relaterer sig til den aktuelle udstillingen og det er gratis at benytte sig af opgaverne.

Grafiske værker skabt af børn til familiesøndag

Familiesøndag

Den første søndag i hver måned er der åbent i det kreative værksted. Kom og vær med, når museets dygtige undervisere inviterer til familiesøndag for børn og deres familier. Værkstedet er åbent fra 10.30 – 14.30.

Praktisk

HJÆLP OS MED AT PASSE PÅ KUNSTEN

Børn i alle aldre er velkommen på Willumsens Museum – også de alleryngste. Dog har vi prioriteret helt fri adgang til kunsten; Vi gemmer ikke malerierne bag afspærringer og glas, og har flere steder meget smalle gangforløb. Det betyder, at du kan komme helt tæt på. Det betyder til gengæld også, at vi beder de helt små gæster om at komme på armen af-, eller i en bæresele hos en voksen, mens I er i udstillingerne. I kan også låne en lille klapvogn af os, hvor en Voksipose eller bærelift kan placeres.

Hvis den lille sover, kan I trille en tur i parken eller langs den nærliggende kyst. Eller I kan stille barnevognen ved et af de store vinduespartier i caféen, og tage en pause i selskab med en kop varm kaffe J Vi beklager ulejligheden, men sætter stor pris på, at I vil hjælpe os med at passe på kunsten!

Pris og entré

Det koster 80,- kroner for voksne at komme ind på museet, mens børn og unge op til 18 kommer gratis ind. Alle aktiviteter er gratis at deltage i, når entreen til museet er betalt. Børn og unge under 18 år samt medlemmer af Kunstklubben kommer gratis ind.

Go to Top