Dette er et tilbagevendende arrangement

Vinterferie på Willumsens Museum

16feb11:0014:00Vinterferie på Willumsens MuseumFarverig vinterferie for børn og voksne11:00 - 14:00

Arrangementsdetaljer

Sæt farve på vinterferien med et besøg på Willumsens Museum. I både uge 7 og uge 8 er der mulighed for at gå på opdagelse på egen hånd. Enten med en kunstkuffert, smækfyld med sjove, kunstneriske opgaver eller sammen med vores lydfortælling for børn: på jagt efter Willumsens farver. Fortællingen finder du her: På jagt efter Willumsens farver. Du kan også lytte til fortællingen hjemmefra, så du er helt klar til at gå på museum.

På jagt efter Willumsens Farver

Det er gratis at låne kunstkufferten, som udleveres fra billetsalget.

Vi smøger desuden ærmerne op, og sætter gang i det kreative værksted tirsdag til fredag i uge 7 fra klokken 11 – 14. Læs mere om tema og materialer under “praktisk” i bunden af begivenheden.

I caféen er der mulighed for at bruge en stille stund på at udbygge det lille modellervoksunivers, der lidt efter lidt skyder op i kreahjørnets vindueskarm. Eller du kan tage din kreation med hjem. Du bestemmer selv!

Praktisk

Hjælp os med at passe på værkerne

Af hensyn til de udstillede genstande, er det desværre ikke tilladt at medbringe tasker af nogen art i keramikudstillingen. Der er mulighed for at låse dine personlige genstande inde i skabe i kælderen.

Vi har desværre heller ikke mulighed for at tillade barnevogne i udstillingerne. Vi har klapvogne på museet, som du gerne må låne, og hvor ryglænet kan lægges ned. Vi opfordrer dog til, at du medbringer en bæresele til den lille – eller lader dem sove trygt i barnevognen ved billetsalget. Vi skal nok holde et øje på dem så længe.

Vi håber på din forståelse, og ønsker rigtig god fornøjelse!

Aktiviteter

I uge 7 er der åbent i det kreative værksted på følgende dage:

Tirsdag d. 14. februar kl. 11-14: Lær at tegne heste

Onsdag d. 15. februar kl. 11-14: Trykkeværksted

Torsdag d. 16. februar kl. 11-14: Lær at male portrætter

Fredag d. 17. februar kl. 11-14: Mal en fantasi-fugl

Café

Du er velkommen til at medbringe din egen madpakke, og spise den i caféen. Men! Vi holder pop-up café i vinterferien, så i uge 7 og 8 er det muligt at købe pølsehorn, frugt og juice til børnene samt – til de voksne – tapas med lækre tapenader og italienske delikatesser fra Sannes Kaffe, brød fra lokale bagere, prisvindende snackpølser fra Kødsnedkeren i Vejby, samt lækre oste. Du kan selvfølgelig også købe kaffe, te og kakao samt kage i caféen.

Pris og entré

Det koster 80,- kroner for voksne at komme ind på museet, mens børn og unge op til 18 kommer gratis ind. Alle aktiviteter er gratis at deltage i, når entreen til museet er betalt. Børn og unge under 18 år samt medlemmer af Kunstklubben kommer gratis ind.

OBS: Keramikudstillingen lukker den 19/2, men vi har fortsætter med at have åbent i Willumsens verden og i caféen. Entréprisen er i uge 8 derfor sat ned til 50,- pr. voksen.

Tid

(Torsdag) 11:00 - 14:00

Go to Top