Et barn med rød Spiderman-ansigtsmaling kigger på kunst i en montre,

Farverig ferie på Willumsens Museum

Gå på jagt efter – og sæt farve på – vinterferien med et besøg på Willumsens Museum, hvor du kan smøge ærmerne op i det kreative værksted med portrætmaling eller grafisk trykkeværksted. 
Sæt farve på vinterferien med et besøg på Willumsens Museum. Tirsdag til fredag i uge 7 kan du desuden smøge ærmerne op og deltage i bemandede værkstedsaktiviteter, som “lær at tegne en hest”, lær at tegne portrætter, grafisk trykkeværksted med mere.
I både uge 7 og uge 8 er der desuden mulighed for at gå på opdagelse på egen hånd. Enten med en kunstkuffert, smækfyldt med sjove, kunstneriske opgaver eller sammen med museets lydfortælling for børn, som du kan lytte til i museets app.
I caféen er der mulighed for at bruge en stille stund på at udbygge det lille modellervoksunivers, der lidt efter lidt skyder op i kreahjørnets vindueskarm. Eller du kan tage din kreation med hjem. Du bestemmer selv!
Alle aktiviteter er gratis at deltage i, når entréen til museet er betalt. Kunstkufferten, udleveres fra billetsalget.

Åbningstider i det kreative værksted

Der er åbent i det kreative værksted på følgende dage:
Tirsdag den 14. februar kl. 11-14: Lær at tegne heste
Onsdag den 15. februar kl. 11-14: Trykkeværksted
Torsdag den 16. februar kl. 11-14: Lær at male portrætter
Fredag den 17. februar kl. 11-14: Mal en fantasi-fugl
Lørdag den 18. februar og søndag den 19. februar samt uge 8: Åbent værksted med fastelavnsmasker (ubemandet)
Museet er åbent fra 10 – 17, så der er rig mulighed for at besøge udstillingerne både før og efter et besøg i værkstedet. Husk, at sidste chance for at se særudstillingen “Mellem myte og virkelighed. Willumsen, Gauguin, Lilja” er søndag den 19/2. Derefter har museet blot åbent for samlingsudstillingen “Willumsens verden”.  Til gengæld er entréprisen i uge 8 og 9 sat ned til 50,- kroner.
Tre børn arbejder i maleværkstedet
Installationsfoto til udstillingen "Mellem myte og virkelighed. Willumsen, Gauguin, Lilja" på Willumsens Museum

Hjælp os med at passe på værkerne

Af hensyn til de udstillede genstande, er det desværre ikke tilladt at medbringe tasker af nogen art i keramikudstillingen. Der er mulighed for at låse dine personlige genstande inde i skabe i kælderen.
Vi har desværre heller ikke mulighed for at tillade barnevogne i udstillingerne. Vi har klapvogne på museet, som du gerne må låne, og hvor ryglænet kan lægges ned. Vi opfordrer dog til, at du medbringer en bæresele til den lille – eller lader dem sove trygt i barnevognen ved billetsalget. Vi skal nok holde et øje på dem så længe.
Vi håber på din forståelse, og ønsker rigtig god fornøjelse!

Pop-up café

Du er velkommen til at medbringe din egen madpakke, og spise den i caféen. Men! Vi holder pop-up café i vinterferien, så i uge 7 og 8 er det muligt at købe pølsehorn, frugt og juice til børnene samt – til de voksne – tapas med lækre tapenader og italienske delikatesser fra Sannes Kaffe, brød fra lokale bagere, prisvindende snackpølser fra Kødsnedkeren i Vejby, samt lækre oste. Du kan selvfølgelig også købe kaffe, te og kakao samt kage i caféen.
Fællesspisning i Café Ferdinand
To børn står foran et display med 400 glasurprøver

Pris og entré

Alle aktiviteter er gratis, når entreen til museet er betalt. Børn og unge under 18 år samt medlemmer af Kunstklubben kommer gratis ind. I uge 8 lukker keramikudstillingen, men vi har fortsat åbent i Willumsens verden og i caféen.
Entré:
Voksne 80,-
Studerende: 50,-
Børn under 18 gratis.
Entréprisen er på grund af begrænset adgang til udstillingerne i uge 8 og 9 sat ned til 50,- kroner pr. person.

Ferieaktiviteter

Denne måned

juli

Sommerferie på Willumsens Museumtir23jul(jul 23)10:00søn28(jul 28)17:0010:00 - 17:00 (28)