2023-05-25T16:42:59+02:00

Entreprenør valgt til ombygning af Willumsen

Frederikssund Kommune har gennemført et totalentreprenørudbud blandt fire prækvalificerede virksomheder. Og det blev entreprenørfirmaet Jakon A/S, der vandt opgaven sammen med EKJ Rådgivende Ingeniører A/S som støttende enhed. - Jeg er meget tilfreds med, at vi - selv i en periode med høj inflation - kan få tilbud, der kan holdes indenfor vores økonomi. Der er således valgt et meget kvalificeret bud, som holder sig inden for prisen. Det har stor betydning for projektet, da det blandt andet er finansieret ved tilsagn om økonomisk støtte fra en række fonde, siger formanden for Job, erhverv og kultur, Michael Tøgersen (LA), som glæder sig utrolig meget til det færdige resultat, der bringer publikumsvenligheden på Willumsens Museum op på højeste niveau, så der er et match til det kunstneriske internationale niveau. Også Willumsens Museums bestyrelsesformand, Ole Find Jensen (S) glæder sig over valget af entreprenør: -

2022-10-12T13:10:14+02:00

Status på ombygning oktober 2022

I foråret blev det offentliggjort, at museet med donationer på samlet 36,5 millioner kroner fra fire fonde og en finansiering fra Byrådet på 41,2 millioner kroner står over for store forandringer. En større opgradering står for døren, og den vil være med til at fremtidssikre museet.

2022-10-12T13:23:24+02:00

Store fondsdonationer bringer Willumsens Museum op i en
international liga

Willumsens Museum i Frederikssund står over for en større renovering, der vil sikre, at museet fremover har de helt rigtige rammer til både at vise værker af J.F. Willumsen og internationale kunstnere. Med en donation på i alt 36,5 millioner kroner fra A.P. Møller Fonden, Augustinus Fonden, VILLUM FONDEN og Louis-Hansen Fonden bliver det nu muligt at realisere en ambitiøs renovering og opgradering af museets bygninger, så forholdene for både kunsten og publikum forbedres markant. Renoveringen vil også gøre det lettere for museet at udstille værker fra samarbejdsmuseer fra ind og udland.