KOM MED PÅ JAGT EFTER WILLUMSENS FARVER

På denne lydrejse møder du en finurlig fyr. En dreng ved navn Willumsen, der gennem hele livet ikke rigtig passede ind, lige meget hvor han var. Han ville hellere tegne end at være i skole. Han ville hellere på eventyr rundt i verden end at kede sig derhjemme. Og så elskede han farver! Vidste du, at mange faktisk mener, at Jens Ferdinand Willumsen er en af de største danske kunstmalere, vi nogensinde har haft? Han blev født i 1863 og døde i 1958, så han blev en virkelig gammel mand, der oplevede mange sjove ting i sit liv. I den her lydfortælling skal du på eventyr med Willumsen. Men der er noget galt. Han har mistet sine farver, og du må gå på jagt i hans malerier for at finde dem. Kun på den måde kan du sikre, at verden ikke forbliver grå og kedelig. På din rejse vælger du selv handlingen, og du må være modig og nysgerrig, for at få adgang til malerierne og de forsvundne farver.

På jagt efter Willumsens Farver

Lyt med i app’en

Fortællingen om Willumsens farver bor også i Willumsens Museums app. Her kan du også finde information om kommende udstillinger og arrangementer. App’en er gratis, og du finder den i App Store, Google Play – eller lige her:

Start jagten på Willumsens farver derhjemme eller besøg Willumsens Museum

Når du har lyttet kan du tage på Willumsens Museum i Frederikssund. Her kan du låne farverne du finder på lydrejsen og tegne dine egne billeder. Det er ikke sikkert, at du altid kan finde malerierne fra fortællingen. Men det er helt sikkert, at du kan finde en masse andre. Måske du kan se, om du kan genkende nogle af farverne og følelserne i Willumsens andre malerier, der hænger på museet?

Lydfortællingen er udviklet til børn mellem 6 og 12 år og kan lyttes til alene eller sammen med andre.

Podcasten er produceret af HeySound og udgivet af Willumsens Museum.