YOGA PÅ WILLUMSENS MUSEUM

Tre yogier laver blid yoga i museumshaven på Willumsens Museum
På en række lørdage henover sommeren er der mulighed for at tilmelde sig yoga i det fri med kyndig vejledning af Louise Spange-Edske fra Lo-Yoga.
Det er gratis at deltage i yoga-arrangementerne, men husk dog, at det fortsat er nødvendigt at medbringe et gyldigt coronapas. Du behøver ikke melde dig til på forhånd.
Yoga i museumshaven er en del af et omfangsrigt sommerprogram støttet af Realdanias Byd indenfor-pulje. på Willumsens Museum. Programmet omfatter blandt andet yoga i museumsparken, urteworkshop med biopat og naturopath Anja Ballegaard, farveworkshops med billedkunstner Cecilia Westerberg og kreativt værksted for børnefamilier.

KOM TIL YOGA PÅ FØLGENDE DATOER

[fusion_events cat_slug=”yoga” past_events=”no” order=”ASC” number_posts=”14″ columns=”3″ column_spacing=”” picture_size=”cover” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” content_alignment=”” content_length=”” excerpt_length=”” strip_html=”” pagination=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]