Willumsens Museum set udefra med friske forårsgrene i forgrunden

HER KAN DU HENTE DIT CORONAPAS

App’en Coronapas gør det lettere for dig at gå på museum, og for os at tjekke passets gyldighed. Du kan downloade appen til enten Android eller Iphone her:

Hent Coronapas til Android her >>

Hent Coronapas til Iphone her >>

Velkommen tilbage til Willumsens Museum

Endelig kan vi byde gæster indenfor i vores udstillinger igen. Siden vi så hinanden sidst, har vi installeret to nye udstillinger: Alkymistens Laboratorium og en nyophængning af Willumsens Verden. 

Det er ikke nødvendigt at bestille billet til Willumsens Museum på forhånd. Ved ankomst til museet vil personalet sørge for, at der ikke er flere gæster på museet end tilladt. Det er vigtigt, at du som gæst sørger for at overholde gældende restriktioner. Det gælder:

  • Fra 1. august 2021 behøver du ikke længere vise Coronapas, når du besøger os. Du skal dog fortsat vise Coronapas, hvis du ønsker at spise i Café Ferdinand. Passet er gyldigt ved en negativ coronatest foretaget indenfor de seneste 72 timer (96 timer ved pcr-test), Dokumentation for gennemført vaccineprogram (pr. 21. maj gælder coronapasset fra 14 dage efter første vaccinestik). Passet gælder også ved et positivt testsvar, der er mellem to uger og seks måneder gammelt. Hav gerne coronapasset klar ved ankomst, så vi kan få afviklet eventuel kødannelse så smidigt som muligt. Det er muligt at få foretaget en quicktest på Odinsvej 2, lige i nærheden af museet. Læs mere om åbningstider her >>
  • Hav fokus på sundhedsstyrelsens generelle råd til begrænsning af Coronasmitte. Retningslinjerne finder du her, og de vil også være synligt tilgængelige på museet.
  • Hold afstand til øvrige gæster. I udstillingerne gælder afstandskrav på to meter.
  • Hav fokus på god håndhygiejne og sprit af ofte. Sprit også tegneredskaber med videre af efter brug i Alkymistens Laboratorium. Der vil være håndsprit og desinficerende servietter til rådighed alle steder, hvor det er relevant.

Spørg gerne personalet, hvis du er i tvivl. Vi sørger for at stille håndsprit og desinficerende servietter til rådighed. Vi sørger også for, at der ikke på noget tidspunkt er flere gæster end tilladt på museet og for ekstra rengøring midt på dagen.

Vi ser frem til jeres besøg!