Willumsens Museum set udefra med friske forårsgrene i forgrunden

Velkommen tilbage til Willumsens Museum

Endelig kan vi byde gæster indenfor i vores udstillinger igen. Siden vi så hinanden sidst, har vi installeret to nye udstillinger: Alkymistens Laboratorium og en nyophængning af Willumsens Verden. 

Det er ikke nødvendigt at bestille billet til Willumsens Museum på forhånd. Ved ankomst til museet vil personalet sørge for, at der ikke er flere gæster på museet end tilladt. Det er vigtigt, at du som gæst sørger for at overholde gældende restriktioner. Det gælder:

  • Fremvisning af legitimation samt gyldigt coronapas for alle over 14 år der dokumenterer en negativ coronatest foretaget indenfor de seneste 72 timer, Dokumentation for gennemført vaccineprogram (pr. 21. maj gælder coronapasset fra 14 dage efter første vaccinestik). Passet gælder også ved et positivt testsvar, der er mellem to og 12 uger gammelt. Hav gerne coronapasset klar ved ankomst, så vi kan få afviklet eventuel kødannelse så smidigt som muligt. Det er muligt at få foretaget en quicktest på Odinsvej 2, lige i nærheden af museet. Læs mere om åbningstider her >>
  • Hav fokus på sundhedsstyrelsens generelle råd til begrænsning af Coronasmitte. Retningslinjerne finder du her, og de vil også være synligt tilgængelige på museet.
  • Hold afstand til øvrige gæster. I udstillingerne gælder afstandskrav på to meter.
  • Hav fokus på god håndhygiejne og sprit af ofte. Sprit også tegneredskaber med videre af efter brug i Alkymistens Laboratorium. Der vil være håndsprit og desinficerende servietter til rådighed alle steder, hvor det er relevant.
  • Book din plads i caféen allerede ved ankomst eller senest 30 minutter i forvejen. Så du er sikker på at kunne nyde en kop kaffe i ro og mag. Det er ikke nødvendigt at booke plads til udendørs borde.

Spørg gerne personalet, hvis du er i tvivl. Vi sørger for at stille håndsprit og desinficerende servietter til rådighed. Vi sørger også for, at der ikke på noget tidspunkt er flere gæster end tilladt på museet og for ekstra rengøring midt på dagen.

Vi ser frem til jeres besøg!