Et par står i foran et stor marmorrelief på et kunstmuseum

Læg en julegave fra Willumsens Museum under træet

Vi har mange gode forslag til julegaver fra Willumsens Museum – hvis vi da skal sige det selv! Herunder er listet et par forslag til den, der vil vide mere, den der vil skabe selv, den der vil have Willumsen op på væggen og den der gerne vil hygge i godt selskab. Hvis vi ikke har ramt helt plet, kan du søger efter mere inspiration i vores museumsbutik.

Husk, at sidste frist for bestilling af gaver er 19. december, så vi kan nå og pakke dem og få dem afsted med GLS senest den. 20. december. Gavekort og oplevelser kan du bestille lige ind til gaven skal under træet.

Til en, der vil vide mere

Kunstklubben personligt enkelt Willumsens Museum

Forær en du holder af et medlemskab til vores kunstklub – og giv samtidig adgang til en verden af kunst, særlige oplevelser og specielle rabatter.

Vindue på Willumsens Villa på Strandagervej

Julegaver kan komme i mange former. Nu kan du invitere en, du holder af, med på et helt eksklusivt besøg i den villa, Willumsen selv tegnede, boede og arbejdede i i starten af 1900-tallet.

Bogomslag til kataloget til udstillingen "I lyset af Nordafrika"

Lige nu viser vi særudstillingen I lyset af Nordafrika. Værker fra Tunesien, Algeriet og Marokko af J.F. Willumsen og hans samtidige danske kollegaer. Det tilhørende katalog er en rigtig god makker, hvis du vil forberede dig inden udstillingen. Eller som et godt minde, efter et besøg i selskab med en særlig person? Udstillingen har sidste åbningsdag den 7. januar 2024, så du kan lige nå det!

Til en, der vil skabe selv

Museumsbutikken Tegne- og maletilbehør fra Willumsens Museum

Kender du en, der kunne tænke sig at fordybe sig i akvarelmaling, oliekridt eller kultegning? Vi har et bredt udvalg af tegne- og maleudstyr til både børn og voksne.

Tre børn eksperimenterer med farver

Til foråret starter igen billedskolehold for henholdsvis 0.-2. klasse, 2.-4. klasse og 4.-7. klasse. Kender du en, der vil elske, at eksperimentere med farver, materialer og gode ideer, er et billedskoleforløb måske lige i øjet?

En gruppe unge står foran et stort, farverigt maleri på en lyseblå væg

Som noget helt nyt opretter vi til foråret et tegnehold for elever fra 7.klasse og ældre. Det er i samarbejde med Frederikssund Ungdomsskole, og det er ganske gratis. Men derfor kan man jo godt give et ungt menneske den gave, at gøre opmærksom på muligheden.

Til en, der vil have kunst derhjemme

Plakat til Museumsbutikken Forarbejde til en Bjergbestigerske

Kender du en, der er forgabt i et helt særligt Willumsen-værk? Måske du er heldig, at det allerede findes som plakat?

Fem miniaturevaser med forårsblomster

Vi har et udvalg af Anna Bystrups fine miniaturer i museumsbutikken. Kender du en, der er vild med original hånddrejet kunsthåndværk, så er en lille vase måske lige sagen?

Er du klar på en hyggestund med et spil memory? Godt for hukommelsen og oven i købet med Willumsens smukke værker på brikkerne. Måske også en idé til mandelgaven? Der er 2×24 brikker i hvert spil.

Til en, der vil hygge i godt selskab

Fire kvinder foran Willumsens store relief i marmor

En gang om måneden inviterer vi til offentlig omvisning på Willumsens Museum. Men hvis du gerne vil lidt mere i dybden, eller sikre dig et skræddersyet forløb med en flok gode venner, kan du booke din helt egen omvisning.

Et hold yogier foran Willumsens Store Relief

Yoga er sundt for både krop og sjæl – og så er det superhyggeligt. Skal der velvære under træet i år?

En lille pause i caféen – det hører næsten med, når man går på museum. Inviter en, du holder af, på kaffe og kage næste gang I skal på museum sammen. Skriv en mail til os for at høre nærmere om mulighederne.