Billedskole på Willumsens Museum

Willumsens Museums billedskole er åben for alle, der har lyst til at lege med mange forskellige materialer – og blive dygtigere til at udtrykke sig kreativt. Vi undersøger kunstværker og materialer sammen, og øver os undervejs. I billedskolen skal vi arbejde med mange forskellige udtryksformer og projekter indenfor bl.a. tegning, maleri, skulptur, tryk, foto mm. Undervisningen foregår på Willumsens Museum, og vi vil lade os inspirere af Willumsens kunstneriske arbejde samt inddrage museets særudstillinger og andre kunstnere.

Tilmeldingen åbner for nuværende billedskoleelever mandag i uge 25. Resterende pladser vil blive sat til salg mandag i uge 26.

Underviser:

Mille Søndergaard. Født 1972. Uddannet på Accademia di Belle Arti di Napoli (BFA 1999) og Accademia di Belle Arti di Carrara (MFA 2007). Efteruddannelse indenfor formidling af kunst til børn og unge, University College Sjælland (2015). Har udstillet siden 2000 i ind – og udland, bl.a. i Italien, Grækenland, Finland og Sverige. Arbejder pt fortrinsvis med grafik og maleri i sin egen kunstpraksis. Har tidligere undervist på Thorvaldsens Museum og lavet undervisningsmateriale til Rudersdal Museer. Er siden 2015 tilknyttet som underviser på Willumsens Museum.

Sanne Lautrup. Født 1975. Uddannet lærer med professionsbachelor i billedkunst. Har stor erfaring med undervisning af børn i billedkunst og har siden 2018 været tilknyttet som underviser på Willumsens Museum. Arbejder i egen kunstpraksis med tegning, maleri, skulptur og tekst. Debuterede på Forårsudstillingen i København 2006 og har siden udstillet i Danmark.

Målgruppe

Der oprettes tre hold; et hold med plads til 12 elever fra 0.-1. klassetrin,  et hold med plads til 12 elever fra 2.-4. klassetrin samt et hold med plads til 12 elever fra 4.-7. klassetrin.

Ingen arrangementer

Vi fortsætter med at lave vidunderlige relieffer i ler og med masser af farve i dag og i morgen fredag fra klokken 10.30 - 14.30.
Har I planlagt en tur på museum i efterårsferien?
...

5 0

Der er familiesøndag i det kreative værksted i dag. Kig indenfor fra klokken 10.30 til 14.30 og tilbringe et par hyggelige timer med farverige aktiviteter. Det er gratis for børn og unge under 18 og for medlemmer af Kunstklubben. Der er selvfølgelig også mulighed for at besøge "I lyset af Nordafrika", "Willumsens verden" og Camilla Berners "Det jeg aldrig før har set" der både findes inde og ude. Café Ærligt har åbent fra klokken 10 og har foruden det faste sortiment både Pumpkinspice Latte og BMO (Boller med ost) på menuen. 😋
#willumsensmuseum #juniorwillumsen #familiesøndag #visitfjordlandet #frederikssund #camillaberner
...

7 0