Billedskole på Willumsens Museum

Willumsens Museums billedskole er åben for alle, der har lyst til at lege med mange forskellige materialer – og blive dygtigere til at udtrykke sig kreativt. Vi undersøger kunstværker og materialer sammen, og øver os undervejs. I billedskolen skal vi arbejde med mange forskellige udtryksformer og projekter indenfor bl.a. tegning, maleri, skulptur, tryk, foto mm. Undervisningen foregår på Willumsens Museum, og vi vil lade os inspirere af Willumsens kunstneriske arbejde samt inddrage museets særudstillinger og andre kunstnere.

Tilmeldingen åbner for nuværende billedskoleelever mandag i uge 25. Resterende pladser vil blive sat til salg mandag i uge 26.

Underviser:

Mille Søndergaard. Født 1972. Uddannet på Accademia di Belle Arti di Napoli (BFA 1999) og Accademia di Belle Arti di Carrara (MFA 2007). Efteruddannelse indenfor formidling af kunst til børn og unge, University College Sjælland (2015). Har udstillet siden 2000 i ind – og udland, bl.a. i Italien, Grækenland, Finland og Sverige. Arbejder pt fortrinsvis med grafik og maleri i sin egen kunstpraksis. Har tidligere undervist på Thorvaldsens Museum og lavet undervisningsmateriale til Rudersdal Museer. Er siden 2015 tilknyttet som underviser på Willumsens Museum.

Sanne Lautrup. Født 1975. Uddannet lærer med professionsbachelor i billedkunst. Har stor erfaring med undervisning af børn i billedkunst og har siden 2018 været tilknyttet som underviser på Willumsens Museum. Arbejder i egen kunstpraksis med tegning, maleri, skulptur og tekst. Debuterede på Forårsudstillingen i København 2006 og har siden udstillet i Danmark.

Målgruppe

Der oprettes tre hold; et hold med plads til 12 elever fra 0.-1. klassetrin,  et hold med plads til 12 elever fra 2.-4. klassetrin samt et hold med plads til 12 elever fra 4.-7. klassetrin.

26jun(jun 26)10:0030(jun 30)14:00Kunstcamp 2023Kom med på årets Kunstcamp på Willumsens Museum10:00 - 14:00 (30)

13sep16:0018:00Billedskole efterår 2.-4. klasseFOR NYSGERRIGE BØRN, DER KAN LIDE AT VÆRE KREATIVE OG EKSPERIMENTERE MED MATERIALER OG UDTRYKSFORMER16:00 - 18:00

14sep16:0018:00Billedskole efterår 4.-7. klasseKom med i Billedskolen på Willumsens Museum16:00 - 18:00

18sep15:3017:30Billedskole efterår 0.-2. klasseFor nysgerrige børn, der kan lide at være kreativ og eksperimentere med materialer og udtryksformer15:30 - 17:30

7. klasserne fra medielinjen på Ådalens skole har været på workshop sammen med #Krydsfeltet - samarbejdet mellem @parkteatret_frs, @frederikssundmusikskole og @willumsensmuseum. Det er der kommet en række ret skønne parafraser over Willumsens Badende Børn på Skagen Strand ud af. Kig forbi parken og se dem alle seks.
#juniorwillumsen #frederikssund #willumsensmuseum #willumsensmuseumforbørn #parkteatret #visitfjordlandet #frederikssundmusikskole
...

18 6

Tilmelding til sommerens kunst camp er nu - langt om længe - åben. Campen er for alle nysgerrige, kreative børn mellem ni og 13 år. Læs mere og tilmeld på link i bio.

#willumsensmuseum #willumsensmuseumforbørn #kunstcamp #kunstforbørn #visitfjordlandet #frederikssund #kunstpause #kunstmuseum
...

25 0

Det har været en helt forrygende uge her på Willumsens Museum. Tusind, tusind tak til alle jer gæster, der har slået vejen forbi!
Vi fortsætter i weekenden, hvor der er åbent i værkstedet i kælderen. Vi har sat glimmer, pailetter, fjer og alverdens farver frem, så I kan lave jeres egne fastelavnsmasker. Værkstedet er ubemandet, men har I spørgsmål, skal vi selvfølgelig nok hjælpe.
Der er også fortsat mulighed for at låne en kunstkuffert eller lave fantasifulde modellervokskreationer i caféen.
Værkstedsaktiviteterne er inkluderet i entréprisen.

#Willumsensmuseum #juniorwillumsen #Museumforbørn #visitfjordlandet
...

5 0

Vi har lavet portrætter i værkstedet i dag. Her tre vidunderlige familieportrætter på rad og række 💙🩷💚

I morgen gælder det fantasifulde fugle 🦚
#willumsensmuseum
#juniorwillumsen #kreativvinterferie #museumforbørn #visitfjordlandet #frederikssund #kunstforbørn #kunstpause #kunst
...

7 1