Billedskole på Willumsens Museum

Willumsens Museums billedskole er åben for alle, der har lyst til at lege med mange forskellige materialer – og blive dygtigere til at udtrykke sig kreativt. Vi undersøger kunstværker og materialer sammen, og øver os undervejs. I billedskolen skal vi arbejde med mange forskellige udtryksformer og projekter indenfor bl.a. tegning, maleri, skulptur, tryk, foto mm. Undervisningen foregår på Willumsens Museum, og vi vil lade os inspirere af Willumsens kunstneriske arbejde samt inddrage museets særudstillinger og andre kunstnere.

Tilmeldingen åbner for nuværende billedskoleelever mandag i uge 25. Resterende pladser vil blive sat til salg mandag i uge 26.

Underviser:

Mille Søndergaard. Født 1972. Uddannet på Accademia di Belle Arti di Napoli (BFA 1999) og Accademia di Belle Arti di Carrara (MFA 2007). Efteruddannelse indenfor formidling af kunst til børn og unge, University College Sjælland (2015). Har udstillet siden 2000 i ind – og udland, bl.a. i Italien, Grækenland, Finland og Sverige. Arbejder pt fortrinsvis med grafik og maleri i sin egen kunstpraksis. Har tidligere undervist på Thorvaldsens Museum og lavet undervisningsmateriale til Rudersdal Museer. Er siden 2015 tilknyttet som underviser på Willumsens Museum.

Sanne Lautrup. Født 1975. Uddannet lærer med professionsbachelor i billedkunst. Har stor erfaring med undervisning af børn i billedkunst og har siden 2018 været tilknyttet som underviser på Willumsens Museum. Arbejder i egen kunstpraksis med tegning, maleri, skulptur og tekst. Debuterede på Forårsudstillingen i København 2006 og har siden udstillet i Danmark.

Målgruppe

Der oprettes tre hold; et hold med plads til 12 elever fra 0.-1. klassetrin,  et hold med plads til 12 elever fra 2.-4. klassetrin samt et hold med plads til 12 elever fra 4.-7. klassetrin.

Kunstcamp 2024Kunst, krea og sjov for ni- til 13årigeman01jul10:00fre05(jul 5)14:0010:00 - 14:00 (5)

VINTERFERIE

Vi har haft et par travle uger her på museet, så vi kunne blive klar med den nye, farvespækkede og helt forrygende udstilling "Som et møl mod flammen. Martin Bigum & J.F. Willumsen." 🔥🦋

Men nu er vi også klar! Oven i købet med et ret fint vinterferieprogram til dig - Så sæt farve på vinterferien med et besøg på Willumsens Museum.

Vi smøger ærmerne op, og sætter gang i det kreative værksted tirsdag til fredag i uge 7 fra klokken 10.30 – 14.30. tirsdag og onsdag skal vi sammen undersøge Martin Bigums tegneunivers mens torsdag og fredag står på portrætter.

I både uge 7 og uge 8 er der desuden mulighed for at gå på opdagelse på egen hånd. Enten med en kunstkuffert, smækfyldt med sjove, kunstneriske opgaver. Det er gratis at låne kunstkufferten, som udleveres fra billetsalget. Du kan også se på udstillingen i selskab med vores lydfortælling for børn: på jagt efter Willumsens farver. Fortællingen finder du i Willumsens Museums app i din foretrukne app-butik (gratis). Du kan lytte til fortællingen hjemmefra, så du er helt klar til at gå på museum.

Café Ærligt har selvfølgelig åbent hele ugen fra 10 – 17. Der er lækre klappere, lette salater, kaffe, kakao, brus og kage på menuen. Og i uge 7 også lækre, lune vafler 😋

HJÆLP OS MED AT PASSE PÅ KUNSTEN
Børn i alle aldre er selvfølgelig velkommen på Willumsens Museum – også de alleryngste. Dog har vi prioriteret helt fri adgang til kunsten; Vi gemmer ikke malerierne bag afspærringer og glas, og har flere steder meget smalle gangforløb. Det betyder, at du kan komme helt tæt på. Det betyder til gengæld også, at vi beder de helt små gæster om at komme på armen af-, eller i en bæresele hos en voksen, mens I er i udstillingerne. I kan også låne en lille klapvogn af os, hvor en Voksipose eller bærelift kan placeres.

Hvis den lille sover, kan I trille en tur i parken eller langs den nærliggende kyst. Eller I kan stille barnevognen ved et af de store vinduespartier i caféen, og tage en pause i selskab med en kop varm kaffe. Vi er kede af ulejligheden, men sætter stor pris på, at I vil hjælpe os med at passe på kunsten!
...

12 0

Hvad skal du i weekenden? Må vi foreslå en tur på kælkebakken i museets park? Der er varm kaffe og chokolade på kanden hos Café Ærligt, og ingen af delene kræver billet til museet.

Indenfor kan I hygge med kunstkufferter, jagten på Willumsens farver eller vat-ophæng ved kreabordet i caféen.

Fra den 8. januar til og med den 17. januar har vi helt lukket, mens vi bygger på nye udstillinger.

#willumsensmuseum #jfwillumsen #willumsen #frederikssund #sne #visitfjordlandet #kælkebakke
#ilysetafnordafrika #detjegaldrigførharset
@aerligt_dk #juniorwillumsen
...

9 0

Der er stadigvæk mulighed for at hygge med krea i café Ærligt på Willumsens Museum. Åbningstiden er 11-16 på museets åbningsdage. Det kræver ikke billet til museet at besøge caféen, men hvis du vil have kunstkufferten med i udstillingen skal voksne over 18 indløse billet (80,-).
#juniorwillumsen #willumsensmuseum #aerligt_willumsen #aerligt_dk #visitfjordlandet #frederikssund
...

6 0

I dag er der familiesøndag i kunstværkstedet. Vi skal lave flotte grafiske tryk. Det er gratis at deltage, når entréen til museet er betalt. Den er tilgengæld også gratis, hvis du er under 18år eller medlem af kunstklubben.

#willumsensmuseum #juniorwillumsen #willumsensmuseumforbørn
...

4 0