Billedskole på Willumsens Museum

Willumsens Museums billedskole er åben for alle, der har lyst til at lege med mange forskellige materialer – og blive dygtigere til at udtrykke sig kreativt. Vi undersøger kunstværker og materialer sammen, og øver os undervejs. I billedskolen skal vi arbejde med mange forskellige udtryksformer og projekter indenfor bl.a. tegning, maleri, skulptur, tryk, foto mm. Undervisningen foregår på Willumsens Museum, og vi vil lade os inspirere af Willumsens kunstneriske arbejde samt inddrage museets særudstillinger og andre kunstnere.

Tilmeldingen åbner for nuværende billedskoleelever mandag i uge 25. Resterende pladser vil blive sat til salg mandag i uge 26.

Underviser:

Mille Søndergaard. Født 1972. Uddannet på Accademia di Belle Arti di Napoli (BFA 1999) og Accademia di Belle Arti di Carrara (MFA 2007). Efteruddannelse indenfor formidling af kunst til børn og unge, University College Sjælland (2015). Har udstillet siden 2000 i ind – og udland, bl.a. i Italien, Grækenland, Finland og Sverige. Arbejder pt fortrinsvis med grafik og maleri i sin egen kunstpraksis. Har tidligere undervist på Thorvaldsens Museum og lavet undervisningsmateriale til Rudersdal Museer. Er siden 2015 tilknyttet som underviser på Willumsens Museum.

Sanne Lautrup. Født 1975. Uddannet lærer med professionsbachelor i billedkunst. Har stor erfaring med undervisning af børn i billedkunst og har siden 2018 været tilknyttet som underviser på Willumsens Museum. Arbejder i egen kunstpraksis med tegning, maleri, skulptur og tekst. Debuterede på Forårsudstillingen i København 2006 og har siden udstillet i Danmark.

Målgruppe

Der oprettes tre hold; et hold med plads til 12 elever fra 0.-1. klassetrin,  et hold med plads til 12 elever fra 2.-4. klassetrin samt et hold med plads til 12 elever fra 4.-7. klassetrin.

Ingen arrangementer

Tak for i år, nysgerrige, søde og dygtige Kunstcamp-børn. Vi ses til næste år!
#juniorwillumsen #willumsensmuseum #kunstcamp #billedskole #kreativsommerferie #kidsinmuseums @willumsensmuseum
...

27 1

Vi laver selvportrætter med inspiration I "Diana Jæger" i dag. ...

15 1

Hvor er det helt vidunderligt at have gang i sommerens Kunstcamp igen. I dag har børnene malet portrætter og små papværker med inspiration I @orsolyabagala værker i MAMA MIA.
#willumsensmuseum #juniorwillumsen #kunstcamp #visitfjordlandet #frederikssund #mamamia #orsolyabagala #kreativvinterferie #kidsinmuseums #museumforbørn #billedskole
...

17 2

Billedskolen afsluttede samarbejdet med Krydsfeltet @parkteatret_frs @frederikssundmusikskole på @jaegersprisslot i går. Så fint et arrangement og tak til de mange fremmødte gæster.
#willumsensmuseum #billedskole #jægersprisslot #parkteatret #Krydsfeltet #frederikssundmusikskole #visitfjordlandet #frederikssund #jægerspris #juniorwillumsen
...

11 0

I dag afsluttede de ældste billedskoleelever deres forløb med en fernisering på @willumsensmuseum. På mandag åbner vi for tilmeldingerne til næste sæson - og allerede nu, kan du tilmelde dit barn til kunstcamp i uge 26.
#willumsensmuseum #museumforkids #farshadfarzankia #atlas #billedskole #visitfjordlandet #frederikssund #museumforbørn #kidsinmuseums #rockthatmuseumkid
...

17 1

Vi holder fernisering for 0.-2. klasses billedskolehold i dag. Tak for denne gang! Vi håber, vi ses igen på den anden side af sommerferien.
#willumsensmuseum #willumsen #billedskole #juniorwillumsen #visitfjordlandet #frederikssund
...

19 0