Billedskole på Willumsens Museum 

Kan du lide at udtrykke dig gennem billeder? Kan du lide at være kreativ og eksperimentere med materialer og udtryksformer? Så er billedskolen på Willumsens Museum noget for dig.

Willumsens Museums billedskole er åben for alle, der har lyst til at lege med mange forskellige materialer – og blive dygtigere til at udtrykke sig kreativt. Vi undersøger kunstværker og materialer sammen, og øver os undervejs. I billedskolen skal vi arbejde med mange forskellige udtryksformer og projekter indenfor blandt andet tegning, maleri, skulptur, tryk, foto med mere. Undervisningen foregår på Willumsens Museum, og vi vil lade os inspirere af Willumsens kunstneriske arbejde samt inddrage museets særudstillinger og andre kunstnere.

Undervisningen vil i denne sæson tilrettelægges ud fra gældende retningslinjer i forhold til Covid-19. Vi har derfor reduceret deltagerantal til 10 elever pr. hold. En del af undervisningen vil foregå udendørs eller andre steder på museet, når det er muligt.

Underviser:

Mille Søndergaard. Født 1972. Uddannet på Accademia di Belle Arti di Napoli (BFA 1999) og Accademia di Belle Arti di Carrara (MFA 2007). Efteruddannelse indenfor formidling af kunst til børn og unge, University College Sjælland (2015). Har udstillet siden 2000 i ind – og udland, bl.a. i Italien, Grækenland, Finland og Sverige. Arbejder pt fortrinsvis med grafik og maleri i sin egen kunstpraksis. Har tidligere undervist på Thorvaldsens Museum og lavet undervisningsmateriale til Rudersdal Museer. Er siden 2015 tilknyttet som underviser på Willumsens Museum.

Sanne Lautrup. Født 1975. Uddannet lærer med professionsbachelor i billedkunst. Har stor erfaring med undervisning af børn i billedkunst og har siden 2018 været tilknyttet som underviser på Willumsens Museum. Arbejder i egen kunstpraksis med tegning, maleri, skulptur og tekst. Debuterede på Forårsudstillingen i København 2006 og har siden udstillet i Danmark.

Målgruppe

Der oprettes tre hold; et hold med plads til 10 elever fra 0.-1. klassetrin,  et hold med plads til 10 elever fra 2.-3. klassetrin og som noget nyt i sæsonen 2020 også et hold med plads til 10 elever fra 4.-6. klassetrin. 

Kunstcamp på Willumsens Museum 2021

juni 28 @ 10:00 - juli 2 @ 14:00

KUNSTCAMP PÅ WILLUMSENS MUSEUM 2021 Kom med på årets kunstcamp på Willumsens Museum. I vil være et hold på max 15, der i en hel uge skal dyrke kunsten og kreativitetens univers. Med udgangspunkt i museets

Billedskole efterår 2021 0. - 1. klasse Hvis du er interesseret i at høre fra os, når pladser til billedskolens efterårshold 2021 sættes til salg, kan du tilmelde dig interesselisten her. Det er helt uforpligtende, og

Billedskole efterår 2021 2. - 4. klasse Hvis du er interesseret i at høre fra os, når pladser til billedskolens efterårshold 2021 sættes til salg, kan du tilmelde dig interesselisten her. Det er helt uforpligtende, og

Billedskole efterår 2021 4. - 7. klasse Hvis du er interesseret i at høre fra os, når pladser til billedskolens efterårshold 2021 sættes til salg, kan du tilmelde dig interesselisten her. Det er helt uforpligtende, og