Efterårsferie 2019 Willumsens Museum For børn

I skolernes efterårsferie i uge 42, byder museet sædvanen tro indenfor til et program spækket med sjove aktiviteter og rum til fordybelse for både børn og voksne.

Program:

Åbent i udstillingerne ”Tiden møder tiden. Jørgen Haugen Sørensen og J.F. Willumsen” samt ”Willumsens Verden” Alle dage fra 10 – 17 (mandag undtaget)

Familiesøndag: 3d-billeder
Søndag d. 13. oktober kl. 10.30 – 14.30

Kreative værksteder

Vi skal arbejde med efterårstryk. Brug de smukke gyldne blade fra haven, eller vælg en skabelon og kast jer ud i monotypiens kunst. Det kreative værksted har åbent med bemanding tirsdag til torsdag i uge 42 fra klokken 10.30 – 14.30

Efterårsferie = familietid

Giv familien en kunstoplevelse ud over det sædvanlige, ved at booke en omvisning med en af museets dygtige kunstformidlere. Fokus vil være for de mindste, men der er noget at komme efter for hele familien, så tag bare bedstefar, moster, fætre og kusiner med. Se menupunktet “børn og familier for priser og booking.

Museum for de yngste

Lån en Kunstkuffert. Kunstkufferten indeholder materiale og opgaver til et par gode timer på Willumsens Museum. Med kufferten i hånden kan I sammen gå på opdagelse i udstillingerne, dykke ned i enkeltværker og skabe jeres egne farverige kunstværker.

Kreativitet og hygge i caféen

Brug kaffepausen ved museets kreabord, der lige nu byder på muligheden for at skabe sin egen voksfigur. Aktiviteten er inspireret af Jørgen Haugens Sørensens menneskestore skulpturer i udstillingen ”Tiden møder tiden” og alle materialerne står fremme, og er lige til at gå ombord i.

På tur i museumshaven

Få luft til sanserne med en rolig – eller vild – tur i Willumsens Museums have. Her er både plads til fordybelse og fangeleg. Måske finder I noget, der inspirerer jer, og som I kan bruge i det kreative værksted.

På opdagelse med papir og blyant

I receptionen er det muligt at låne et tegnekit, der kan tages med ud i udstillingerne. Her kan I i ro og mag give jer i kast med jeres egen version af skulpturerne i reliefsalen eller en af Willumsens mange dansende kvinder. I kan også tegne hinanden, eller noget I finder på fra den fri fantasi. Det er helt op til jer.