Billedskolen på Willumsens Museum 3 og 6 klasse

Ledige pladser på Willumsens Museums billedskole – fordybelseshold

I år har vi – som noget helt nyt – oprettet et fordybelseshold i museets billedskole. Holdet er for dig, der er mellem 10 og 16 år og har lyst til at fordybe dig i udvalgte teknikker.

Forældre: Giver I lige en hånd med at bringe nyheden videre til de unge mennesker?

Du behøver ikke at være en haj til at tegne og skabe skulpturer, bare du har lyst – så skal vi nok hjælpe dig i den rigtige retning.

Om billedskole – fordybelseshold

Billedskolen på Willumsens Museum tilbyder en ny type hold til dig, der ønsker at fordybe dig endnu mere i det kunstneriske formsprog. Fordybelsesholdet vil for hver sæson tilbyde undervisning i to udtryksformer af hver seks undervisningsgange. Fordybelsesområdet skifter for hver sæson.

Holdet er for dig, der ønsker at dygtiggøre dig inden for særlige kunstneriske udtryk, men også for dig, der er nysgerrig efter at lære mere eller gerne vil udfordres.

På fordybelsesholdet vil du møde to forskellige undervisere i sæsonen. Undervisningen på fordybelsesholdet varetages af uddannede billedkunstnere, der hver har en særlig uddannelse eller specifik viden inden for de to faglige felter. I forårssæsonen sætter vi særligt fokus på tegning og skulptur. Efterårssæsonen byder på to nye fordybelsesområder.

Underviser på forårsholdet er:

Mille Søndergaard, født 1972, er uddannet indenfor grafik og maleri i Italien. Mille har blandt andet lavet undervisningsmateriale for Rudersdal Museer og har undervist på Mothgården og Thorvaldsens Museum i København. Udover at undervise og formidle arbejder Mille også med sin egen kunstpraksis.

Louise Rosendal, født 1985, skulptør uddannet på det Kongelige Danske Kunstakademi. Har arbejdet med egen praksis siden 2013 og udstillet både i Danmark, Europa og Kina. Louise underviser desuden børnehavebørn i skulpturel praksis Kulturstier-forløbet på Willumsens Museum.

Målgruppe: Der oprettes ét hold med plads til 12 elever mellem 10 og 16 år.

Tid: 12 undervisningsgange à 2totimer fordelt over efteråret på onsdage klokken 16.00 – 18.00

Sæsonen begynder onsdag d. 29. januar 2020 og slutter onsdag d. 6. maj 2020

(Ingen undervisning i uge 7, uge 9 og uge 15)

Sted: Undervisningen finder sted på Willumsens Museum, Jenriksvej 4, 3600 Frederikssund.

Pris: Deltagerbetaling for sæsonen er 600,- kroner inklusiv materialer.

Tilmelding: Lige HER>>