Lokal virksomhed støtter op om J.F. Willumsens Museum

Erhvervslivet og kulturlivet er ofte tæt forbundne, Således også I Frederikssund, hvor J.F. Willumsens Museum netop har givet håndslag på et nyt parløb med en af kommunens virksomheder

Det er ikke uden grund, at Niels Poulsen har kontaktet netop Willumsens Museum for at indgå et samarbejde. Han har tidligere med sin virksomhed Proventus Grafisk indgået lignende samarbejder, blandt andet med det berømte kunstmuseum Arken, der ligger i Ishøj og pudsigt nok lige nu viser alle Willumsens værker i udstillingen ”Farver og Striber”.

”Der er et naturligt link imellem kunst og vores branche, hvor alt handler om farver, udtryk, opfattelse, fortolkning samt oplevelse,” fortæller han og fortsætter. ”Vi er super stolte over det samarbejde, vi har indgået med J.F. Willumsens Museum.”

Ønsker at formidle kunsten så bredt som muligt

Lisbeth Lund, direktør for J.F. Willumsens Museum glæder sig ligeledes over samarbejdet.

”Vi tror på, at vi som kunstmuseum har en masse at byde på i forhold til det etablerede erhvervsliv, og vi har længe ønsket at udvide samarbejdet i den retning, fortæller hun. ”J.F. Willumsens Museum er hele Frederikssunds museum, og vi har et ønske om at invitere så mange borgere som muligt til at opleve Willumsens kunst og den praksis, der ligger bag – det gælder alle borgere i kommunen, og dermed også forretningsdrivende.”