Tapas i Café Ferdinand Willumsens Museum

Nu kan du spise tapas i Willumsens Museums café

I weekender og skoleferier er det nu igen muligt at nyde lækre tapas af bedste kvalitet i museets café. 

Café Ferdinand er museets selvbetjeningscafé, og her kan du købe varme og kolde drikkevarer, kage og chokolade, samt nyheden: tapas, med håndplukkede råvarer af den bedste – og så vidt muligt – lokal kvalitet.

Tapas i Willumsens Museum café

Du har mulighed for at købe en måltidspose med lækre tapenader og italienske delikatesser fra Sannes Kaffe, brød fra Bagergården, prisvindende snackpølser fra Kødsnedkeren i Vejby , samt lækre oste fra Ostebørsen produceret af mælk fra deres gårdmejeri i Vemmelev.

En  menupose koster 299,- og der er nok i posen til to til tre personer. Det du ikke spiser, kan du tage med hjem sammen med et forslag til, hvordan du kan anvende overskuddet. Det er også muligt at sammensætte din egen menu til listepris.

Vi har et lille udvalg af kager fra Bagergården samt enkelte andre snacks. Museets gæster er desuden velkomne til at nyde medbragt mad i cafeen mod køb af drikkevarer.

Vi holder åbent i museets åbningstid hver dag klokken 10-17, men bemærk, at der indtil videre kun er salg af tapas i weekender og skoleferier.

Mundbind i Café Ferdinand

Det er fortsat et lovkrav, at gæster på caféer og restauranter bærer mundbind, når de bevæger sig rundt i caféen. Således også i Café Ferdinand her på Willumsens Museum.

Når du har fundet en plads, og sidder ved bordet, behøver du ikke bære mundbind.

Læs mere på sundhedsstyrelsens hjemmeside her >>

Vi beklager ulejligheden, men håber samtidigt, at I vil bakke op om at passe på jer selv, hinanden og os, der arbejder på museet.

Læs mere om vores café, og hvad vi kan tilbyde dig her >>