Sæt spor - gæt arty ungdomsskolehold på Willumsens Museum

Er du – eller kender du- vores nye ungarbejder?

Willumsens Museum søger frisk ungarbejder på 16 – 17 år til weekendarbejde

Vi søger unge mellem 16 og 17 år til at hjælpe på museet søndage i tidsrummet 11-15. Jobbet består primært af oprydning i museets café, lettere rengøring i publikumsarealerne samt andre forefaldende opgaver. Du vil altid være på vagt sammen med to medarbejdere over 18 år.

Har du lyst til at være en del af en spændende og sjov arbejdsplads, hvor alle brænder for at formidle kunst og skabe gode oplevelser for publikum, så send os en kort og motiveret ansøgning. Ansøgningen sendes til jfw@frederikssund.dk. HUSK at skrive ”Ungarbejder” i emnefeltet på din mail.

Vi forventer, du kan arbejde minimum to søndage i måneden.

Tiltrædelse hurtigst muligt. Stillingen er tidsbegrænset til 31. december 2020.

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte museumsdirektør Lisbeth Lund på 47310773.

Vi afholder løbende samtaler og glæder os til at modtage din ansøgning!

Lisbeth

Lisbeth Lund, direktør
Willumsens Museum
Jenriksvej 4
3600 Frederikssund

www.willumsensmuseum.dk

jfw@frederikssund.dk

Willumsens Museum er et museum for den danske multikunstner Jens Ferdinand Willumsens (1863-1958) grænseoverskridende, storladne, til tider bizarre og ekstreme figurative kunst samt hans egne kunst- og billedsamlinger. Uden for kategori og med sin egen helt igennem individualistiske og konceptuelle tilgang skabte Willumsen kunst, der på én og samme tid trak på manierismens overdrev og populærkulturens billedstrøm.

Gennem nytænkende udstillinger, forskningsbaserede publikationer, seminarer og workshops og et bredt anlagt program for offentligheden har museet til formål at præsentere, aktualisere og perspektivere Willumsens kunst.